Címlap Úszásoktatás Nyáritábor információk
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2016. szeptember 30., péntek, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Időjárás

Nyáritábor információk
Nyári tábor
Írta: Administrator   
2015. május 18. hétfő, 00:00

KESI Úszás SporttáborA Kecskeméti Sportiskola idén is úszás sporttábort hirdet!

A tábor díja:

- Külső személy: 15.000,- Ft/ hét, mely tartalmazza a 2x1 óra úszásoktatás, ebéd-uzsonna, felügyelet és a strandolás költségét.

- KESI bármely más szakosztályában tagsággal rendelkező személy (jelentkezéskor kérjük az igazolás bemutatását!) és testvérek esetén: 13.500,- Ft/hét, mely tartalmazza a 2x1 óra úszásoktatás, ebéd-uzsonna, felügyelet és a strandolás költségét.

- KESI vagy KVSC úszószakosztályának leigazolt versenyzője: 5000,- Ft havi tagdíj befizetése /edzések díja/ a szakosztály felé +8000,- Ft/ hét, mely tartalmazza az ebéd-uzsonna, a felügyelet és strandolás költségét.

Jelentkezés: 6 éves kortól 14 éves korig, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímen a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehetséges.

Helyszín: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, Kecskemét, Csabay Géza körút 2.

Időtartam: 8 hét (június 22-26, június 29-július 3, július 6-10, július 13-17, július 20-24, július 27-31, augusztus 3-7, augusztus 10-14)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a helyek beteltek! Több jelentkezést már nem tudunk elfogadni!

 

Részletek: ebéd és uzsonna, valamint egy délelőtti és egy délutáni úszásoktatást és úszásfoglalkozást, valamint felügyeletet és strandolást tartalmaz a tábor. A tábor állomáshelye első héten a szomszédos Kecskeméti Fürdőben lesz, majd a Széktói Stadion faház öltözője és udvara (Karakas Ház, bejárat a Bóbis Edzőcsarnok és Széktói Stadion közötti nagykapun). Rossz idő esetén a Kecskeméti Fürdőben tartjuk az oktatást és a foglalkozásokat.

Gyülekező: 7:00- 8:00 óra között a Széktói Stadion, Bóbis Gyula Edzőcsarnok mellett a faház öltözőnél.

Táborbontás: 16:00- 16:30 között a Széktói Stadion, Bóbis Gyula Edzőcsarnok mellett a faház öltözőnél.

Június 22-26. között a maximum létszám 40 fő a további hetekben 70 fő.

A Kecskeméti Sportiskola kizárólagossággal rendelkezik a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban a táborszervezés jogára. Nyári tábor a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban csak és kizárólag a Kecskeméti Sportiskolával lehetséges. Miután a helyek beteltek már nem áll módunkban jelentkezőket fogadni.

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy a gyermek tábori egészségügyi alkalmasságát 2012. március 1. óta a szülő igazolja. Az erről szóló nyilatkozatot innen töltheti le, vagy a tábor megkezdésének első napján, a tábor helyszínén is kitöltheti. A nyilatkozat hiányában a gyermek nem vehet részt táborainkban. Testvérkedvezmény az azonos héten bármelyik táborban résztvevő táborozó esetében érvényes, mindkét (mindhárom stb.) gyerekre vonatkozóan.

Jelentkezési lap innen letölthető.

A Kecskeméti Sportiskola a változtatás jogát fenntartja a táboraival kapcsolatban.

 


Copyright © 2016 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign