Címlap Úszásoktatás Nyáritábor információk
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2016. május 26., csütörtök, Fülöp és Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.

Időjárás

Nyáritábor információk
Nyári tábor
Írta: Administrator   
2015. május 18. hétfő, 00:00

KESI Úszás SporttáborA Kecskeméti Sportiskola idén is úszás sporttábort hirdet!

A tábor díja:

- Külső személy: 15.000,- Ft/ hét, mely tartalmazza a 2x1 óra úszásoktatás, ebéd-uzsonna, felügyelet és a strandolás költségét.

- KESI bármely más szakosztályában tagsággal rendelkező személy (jelentkezéskor kérjük az igazolás bemutatását!) és testvérek esetén: 13.500,- Ft/hét, mely tartalmazza a 2x1 óra úszásoktatás, ebéd-uzsonna, felügyelet és a strandolás költségét.

- KESI vagy KVSC úszószakosztályának leigazolt versenyzője: 5000,- Ft havi tagdíj befizetése /edzések díja/ a szakosztály felé +8000,- Ft/ hét, mely tartalmazza az ebéd-uzsonna, a felügyelet és strandolás költségét.

Jelentkezés: 6 éves kortól 14 éves korig, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímen a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehetséges.

Helyszín: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, Kecskemét, Csabay Géza körút 2.

Időtartam: 8 hét (június 22-26, június 29-július 3, július 6-10, július 13-17, július 20-24, július 27-31, augusztus 3-7, augusztus 10-14)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a helyek beteltek! Több jelentkezést már nem tudunk elfogadni!

 

Részletek: ebéd és uzsonna, valamint egy délelőtti és egy délutáni úszásoktatást és úszásfoglalkozást, valamint felügyeletet és strandolást tartalmaz a tábor. A tábor állomáshelye első héten a szomszédos Kecskeméti Fürdőben lesz, majd a Széktói Stadion faház öltözője és udvara (Karakas Ház, bejárat a Bóbis Edzőcsarnok és Széktói Stadion közötti nagykapun). Rossz idő esetén a Kecskeméti Fürdőben tartjuk az oktatást és a foglalkozásokat.

Gyülekező: 7:00- 8:00 óra között a Széktói Stadion, Bóbis Gyula Edzőcsarnok mellett a faház öltözőnél.

Táborbontás: 16:00- 16:30 között a Széktói Stadion, Bóbis Gyula Edzőcsarnok mellett a faház öltözőnél.

Június 22-26. között a maximum létszám 40 fő a további hetekben 70 fő.

A Kecskeméti Sportiskola kizárólagossággal rendelkezik a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban a táborszervezés jogára. Nyári tábor a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban csak és kizárólag a Kecskeméti Sportiskolával lehetséges. Miután a helyek beteltek már nem áll módunkban jelentkezőket fogadni.

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy a gyermek tábori egészségügyi alkalmasságát 2012. március 1. óta a szülő igazolja. Az erről szóló nyilatkozatot innen töltheti le, vagy a tábor megkezdésének első napján, a tábor helyszínén is kitöltheti. A nyilatkozat hiányában a gyermek nem vehet részt táborainkban. Testvérkedvezmény az azonos héten bármelyik táborban résztvevő táborozó esetében érvényes, mindkét (mindhárom stb.) gyerekre vonatkozóan.

Jelentkezési lap innen letölthető.

A Kecskeméti Sportiskola a változtatás jogát fenntartja a táboraival kapcsolatban.

 


Copyright © 2016 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign