Eredményes hétvégét zártak a Sportiskola vízilabdázói

Eredményes hétvégét zártak a Sportiskola vízilabdázói

Az elmúlt hétvégén a Kecskeméti Sportiskola vízilabdacsapatai izgalmas és sikeres mérkőzéseket játszottak, amelyek során tíz meccset vívtak meg.

Pénteken először egy halasztott országos fordulót pótoltak hazai pályán a Debrecen csapatai ellen. A gyermek és az ifjúsági csapat remek teljesítményt nyújtott, magabiztos győzelmeket hozva. Csak a serdülő csapat veszített pontot, rendes játékidőben nem bírtak egymással a csapatok, így végül büntetőkkel sikerült megszerezni a győzelmet a Debrecen csapatának.

Szombaton folytatódott a sikerek sorozata, ahol minden bajnokságban és minden korosztályban győztesen hagyták el a medencét a KESI vízilabdásai. A DK Gyermek III. korosztályban először a Csongrád csapatát, majd az Invictus SC-t is legyőzték Heródek Bence és Adamik Gábor tanítványai. Az DK Ifjúsági bajnokságban különösen említésre méltó teljesítményt nyújtott a KESI, akik kevés játékossal kiállva bravúros győzelmet arattak a Szentes csapata ellen. Ezt követően pedig nagy gólaránnyal verték meg az Invictus SC-t is.

Vasárnap, Debrecenben az országos csapatok a mérkőzéseken folytatták a sikerek sorát. Gyermek, serdülő és ifjúsági csapatuk is magabiztos győzelmet aratott, ezzel is bizonyítva az erőt és kitartást. A Kecskeméti Sportiskola vízilabdásai nagyszerű teljesítményt nyújtottak ezen a hétvégén, és büszkén képviselték klubjukat a medencében.

Gratulálunk a csapatoknak és a szakmai stábnak az elért eredményekhez, és további sikeres mérkőzéseket kívánunk nekik a jövőben!