Címlap Vízilabda Hírek, aktualitások Alakul a jövő vízilabdacsapata!
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. január 20., vasárnap, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Időjárás

Alakul a jövő vízilabdacsapata! PDF Nyomtatás

Hárman is megkapják az esélyt, hogy válogatottak lehessenek egy korosztályból!

A héten jött a hír, hogy a Budapesten január 26-án rendezendő 1995-ben született srácoknak tartandó válogatott edzésre három játékosom is meghívást kapott egyszerre.

Eddig is voltak már egyenként edzéseken, de egyszerre még nem hívták őket. Ez azt jelenti, hogy ebben a korosztályban nagyon komolyan számolnak velünk. A jelenlegi keretben csak az UTE tud négy játékossal megelőzni, míg a Kecskeméti Sportiskola és a Szeged három-három játékost küld a korosztályos válogatottba. A Vasas, Dominó - Honvéd, BVSC, KSI, Eger két-két játékossal büszkélkedhet.

Elmondhatjuk nyugodtan, hogy a háttere az utánpótlás vízilabdának nagyon szépen alakul városunkban. A nyugodt körülmények a Kecskeméti Sportiskolában adottak a sikerhez, „csak” dolgozni kell. Az év elején kezdődött alapozás rettenetesen fárasztó, de ez elengedhetetlen a későbbi célok eléréséhez. Naponta megdolgoznak a srácok az edzéseken, és az iskolában is megállják a helyüket.

Remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy a fiúk megállják a helyüket, és az első külföldi válogatott tornán, a nyáron bemutatkozhatnak a magyar válogatottban. Nagyon sok munka és kitartás kell a sikerhez. Én hiszek bennük!

HAJRÁ KESI!

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign