Címlap Hírek Évnyitó a Kecskeméti Sportiskolában
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Időjárás

Évnyitó a Kecskeméti Sportiskolában
2017. október 09. hétfő, 14:09

Megtartotta évnyitóját a Kecskeméti Sportiskola (KESI) is szombat délelőtt a Messzi István Sportcsarnokban. A KESI kilenc szakosztálya közel ezer gyermeket mozgat meg az új szezonban, akik közül a tavalyi bajnoki szezon legjobbjai év sportolója díjban részesültek.

Az ünnepségen részt vett Bogasov István önkormányzati képviselő, a városi Sport Munkacsoport vezetője aki elmondta - a rendszeres sportolás fegyelemre és rendszerességre nevel, pontosságra szoktat, ezért fontos már kisiskolás korban elkezdeni. Emellett a tanulmányoknál is előnyt jelent, hiszen a sportok hozzászoktatják őket a valódi versenyhelyzetekhez való megbirkózáshoz. Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője megköszönte a Sportiskolának hogy megteremtették a lehetőséget a sportolni vágyó fiatalok számára, a növendékeknek pedig, hogy elvállalják és akarják csinálni. Ivkovicné Béres Tímea, utóbbi szervezet sportszakmai igazgatója kívánt sikeres évet a diákoknak. A gyerekek nevében az országosan jegyezett 7 éves úszótehetség, Mohay Janka mondott köszöntőt, elárulta, hogy Hosszú Katinka és Egerszegi Krisztina a példaképei.

A köszöntők után átadták a nyolc sportág – kézilabda, vízilabda, röplabda, ökölvívás, úszás, asztalitenisz, dzsúdó, rögbi – legjobbjainak járó kitüntetéseket, az előző bajnoki szezon eredményei alapján. (Listájuk ide kattintva olvasható.)

Az évet megnyitó Ivkovicné Béres Tímea köszöntötte a vasárnap hatvanadik születésnapját ünneplő Nagysolymosi Sándort, a dzsúdosok vezetőedzőjét is.

Ezt követően fiú kézilabda szakosztály tartott bemutatót, az edzők pedig megkapták a felszereléseket, melegítőket, amelyeket szétosztottak a gyerekek között.

Galéria a képre kattintva érhető el!

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign