KESI szezonnyitó ünnepség

KESI szezonnyitó ünnepség

KESI szezonnyitó ünnepség

„Ahol nem izzadsz meg az nem sport.” Ezzel az idézettel kezdte ünnepi beszédét Szenes Márton, a Kecskeméti Sportiskolát működtető Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője a Kecskeméti Sportiskola ma délelőtti szezonnyitó ünnepségén.

A rendezvényen szép számmal képviseltették magukat a szakosztályok, ahol Feyér Zoltán, a Kecskeméti Sportiskola igazgatója köszöntötte a jelenlévőket. Az ünnepi bevonulást és a himnusz meghallgatását követően elsőként Bogasov István az önkormányzat Sport Munkacsoportjának vezetője köszöntötte a gyerekeket. Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének ünnepi köszöntője után Ivkovicné Béres Tímea sportszakmai igazgató jelképesen is megnyitotta a  2015/2016-os tanévet. A Kecskeméti Református Általános Iskola diákjainak ugrókötél bemutatóját követően pedig minden szakosztályban díjazták az a 2013/2014. év legkiemelkedőbb sportolóját is.


SZAKOSZTÁLY NÉV EREDMÉNY
FIÚ ASZTALITENISZ

Mezei Levente és Tóth Bence páros

Serdülő Magyar bajnoki bronz érmes és a Szekszárdi ranglista verseny ezüst érmes párosa.A kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér felnőtt  NB-II. csapatának a tagjai. Országos ifjúsági ranglistán 18.Tóth Bence Mezei Levente 38.
LEÁNY ASZTALITENISZ Drabant Anita Országos Utánpótlás Budapest Bajnokság Újonc egyéni 1. 
Újonc „Huszak” Bajnokság Újonc egyéni 1. 
Slovak Open Mini Cadet (Malacky, Szlovákia) Újonc egyéni 3. 
Slovak Open Mini Cadet (Malacky, Szlovákia) Újonc páros 2. 
Slovak Open Mini Cadet (Malacky, Szlovákia) Újonc csapat 1. 
Cupa Bistrita  (Beszterce, Románia) Serdülő egyéni 2. 
Serdülő Magyar Csapatbajnokság Serdülő csapat 1. 
Serdülő MOATSZ Kupa Serdülő egyéni 3. 
Ifjúsági Magyar Csapatbajnokság Ifjúsági csapat 3. 
Serdülő és Ifjúsági Magyar Bajnokság Serdülő egyéni 2. 
Serdülő és Ifjúsági Magyar Bajnokság Serdülő páros 3. 
Újonc Csapat Magyar Bajnokság Újonc csapat 3.
Újonc MOATSZ Kupa Újonc egyéni 3.
Statisztika évadnyitó országos ranglistaverseny Ifjúsági egyéni 3
ATLÉTIKA Lesti Diána Kétszeres magyar bajnok, ifjúsági válogatott hármasugró.
JUDO Lőrincz Renáta Ifjúsági EB 5. helyezett, Ifjúsági Világranglista I. hely
FIÚ KÉZILABDA Forgács Tamás A fiú serdülő csapat meghatározó tagja. Az Országos Serdülő Bajnokság elődöntőjében az F-G csoportban a 6. helyén végzett. Szorgalmával és hozzáállásával kiemelkedett társai közül. Látványos irányító munkájával sokat segített csapatának a fontos győzelmek kivívásában. Kiváló szezonja után 1 évre (2015/2016. bajnoki évadra) kölcsönbe a Veszprém csapatába igazolt.
LEÁNY KÉZILABDA Fetter Daniella A leány serdülő csapat meghatározó tagja. amely az Országos Serdülő Bajnokság elődöntőjében az F-G csoportban a 3. helyén végzett és csak rosszabb gólkülönbséggel maradt le az országos 8-as döntőről. Szorgalmával és hozzáállásával kiemelkedett társai közül. Látványos irányító munkájával sokat segített csapatának a fontos győzelmek kivívásában.
ÖKÖLVÍVÁS László Szilárd Utánpótlás korú ökölvívók seregszemléje 1.hely, Montenegró,válogatott nemzetközi 1.hely+legharcosabb díj, Junior EB 5.hely, Junior VB 3.hely
RÖGBI Jámbor Norbert Kadét csapatkapitány, a kecskeméti csapat oszlopos tagja, az u 16-os magyar rögbi válogatott kezdő játékosa
FIÚ RÖPLABDA Leiner Péter Kadét csapatkapitány, a kecskeméti csapat oszlopos tagja, az u 16-os magyar rögbi válogatott kezdő játékosa
LEÁNY RÖPLABDA Kiss Gréta Serdülő bajnokság 2. hely 
Ifi bajnokság 5. hely
felnőtt NB-II magyar bajnok
Ifjúsági válogatott tagja
ÚSZÁS Pajor Franciska Kuchinka Vilmos emlékverseny összetett győztese.
7-szeres aranyjelvényes minősítésű sportoló.
Országos bajnokságon 7. helyezett, 400 méteres gyorsúszásban.
Több számban az országos ranglista élmezőnyéhez tartozik.
FIÚ VÍZILABDA Egervölgyi Tamás 2002-es Budapest bajnokságban 4. helyezett csapat tagja, 2002-s tehetséggondozó résztvevője
LEÁNY VÍZILABDA Szabó Vivien Részt vett a felnőttben, ifiben (7.hely), serdülőben (6 hely),a bajnokságokban a góllövő táblázaton legjobbak között volt.