Jól szerepeltek a Kecskeméti Sportiskola atlétái az idény első versenyén

Jól szerepeltek a Kecskeméti Sportiskola atlétái az idény első versenyén

A hétvégén volt a fedettpályás bajnoki idény első, U16-os korosztályos bajnoksága, amelyet Budapesten a BOK csarnokban rendeztek. A KARC-KESI fiataljai két érmet, mellette 3 döntős helyezést szereztek. A két érem a lányok magasugró versenyében született, ahol Molnár Viktória kisebb sérülés után versenyezve, végig harcban volt a bajnoki címért, végül 166 cm-es eredménnyel 2. lett. Tóth Lívia fantasztikus egyéni csúccsal, 160 cm-rel ugrott fel a 3.helyre.

Kis Roland az egy évvel idősebbek között két számban is döntős helyet ért el, 60 m gáton 6., ötös ugrásban 5. helyezett lett. Szabó Alexandra súlylökésben egyéni csúccsal lett 6.

A versennyel egy időben a Magyar Atlétikai Szövetség meghívásos versenye is zajlott, ahol Faragó Rómeó fantasztikus eredménnyel döntőt futhatott 60 méteren (7,07 mp). Jó előjel az egy hét múlva következő korosztályos egyéni bajnokságra. Vancsik Petra az U18-as korosztály 60 méteres gátfutásában ért el jó eredményt és végzett a 2.helyen.

Jól hasítottak a Kecskeméti Sportiskolából a felnőttek közé került atléták is. Fekete István javuló formában versenyzett súlylökésben, de az igazi csattanót Palkovits István jelentette. A KARC fiatal tehetsége, fantasztikus futással megjavította az U23-as korosztály országos csúcsát 2000 méteren.

Gratulálunk!