Az ország legjobbjai közé jutott a sportiskola U14-es és U15-ös leány kézilabda csapata

Az ország legjobbjai közé jutott a sportiskola U14-es és U15-ös leány kézilabda csapata

Kiváló eredményt értek el a Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának U15-ös és U14-es korosztályú leány csapatai. Mindkét korosztályban a bajnoki folytatásban ott vagyunk az 1. osztály felsőházában, az ország legjobb leány utánpótlás csapatai között.

Elsőként az U15 csapatunk biztosította helyét az 1. osztály felsőházában, így az ország legjobb 7 csapata közé került. A hétvégén folytatódnak a küzdelmek a Ferencváros, Kispest, Győr, Debrecen. Szeged és a Kozármisleny csapatai ellen. Célunk a dobogó valamelyik foka.

Már az alapszakasz befejező fordulója előtt szintén biztosította 1. osztályú felsőházi helyét az U14-es csapatunk. 3 hét múlva megkezdjük a küzdelmeket az ország legjobb 8 csapata között. Ellenfeleink lesznek: Ferencváros, Érd, Győr, Szeged és a Kozármisleny, Angyalföld, Siófok.

Célunk itt is a dobogós helyezés elérése. Kiváló eredményeinket úgy értük el, hogy a csapat sok fiatal U13-as játékos egészíti ki eredményesen.

Péli Adélt (U14 -2009) mindkét csapatunk meghatározó játékosát közben meghívták a Magyar Serdülő Válogatott keretében. Adél jövő héten kezdődő egyhetes válogatott edzőtáborban utazik.

LU15 és LU14 edzők: Spolmin Roberta, Vazul Zsolt, LU13 edző: Korsós-Szőke Tünde

Kapusedző: Kovácsné Bartha Anikó Margit

Gratulálunk mindkét csapatnak ez eddig szerepléshez!

Hajrá KESI!