Úszásoktatás információ

Kedves Szülők, Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy terveink szerint 2021. május 17. napjától folytatódik a Kecskeméti Sportiskola úszószakosztálya által szervezett csoportos úszásoktatás a Kecskeméti Fürdőben. A tanfolyamok folytatásával kapcsolatban az alábbi információt szeretnénk közölni:

Jelenleg „új” tanfolyamra nem lehet jelentkezni, csak tavaly, még a pandémia előtt megvásárolt úszóbérleteken fennmaradt alkalmakat lehet felhasználni. A fürdőben leadott bérletek lejárati ideje 2021. június 18. napjáig meghosszabbításra került. Ezen időszakon felül a pénztárnál tavaly megvásárolt bérletek már nem lesznek érvényesek!

 2021. június 18. napjáig érvényben lévő bérletek pénzre nem visszaválthatóak és 2021. június 18. napja után a bérleteken fel nem használt alkalmak törlésre kerülnek!

A Kormány és Kecskeméti Fürdő vezetésének döntése szerint az úszásoktatásra kísérő személy, csak védettségi igazolvánnyal léphet be a fürdő területére. A védettségi igazolvány nem váltható ki a védettségi igazolással, mindenképp a plasztik kártya szükséges a belépéshez. Továbbá a védettségi igazolvány mellett, egy személyazonosság igazolására alkalmas okmánynak is kell lennie az adott személynél. Azt a kísérőt, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, vagy a védettségi igazolvány mellett nem tudja a személyazonosságát igazolni, nem engedik be a fürdő területére.

 terveink szerint a hétvégi (szombati) úszótanfolyamok 2021. május 23. napjától folytatódnak.

A tanfolyamok folytatásával kapcsolatos egyéb információkról minden oktató külön-külön e-mail-ben értesítést küld a hét folyamán az érintetteknek. 

Amennyiben valaki egyéb okokra hivatkozva már nem szeretné folytatni a tanfolyamot, kérjük írásban jelezze az oktató felé!

Sportbaráti Üdvözlettel:

a Kecskeméti Sportiskola úszószakosztályának dolgozói

Címkék: úszásoktatás