Tóth Edmond csapata a legjobb 8 között

Tóth Edmond csapata a legjobb 8 között

Múlt hétvégén három országos elődöntőt is rendeztek az Erima bajnokságban kecskeméti csapatok részvételével. Algyőn szoros meccseket játszott U13-as leány csapatunk, az egy korosztállyal fentebb szereplő 2000-es fiaink hősiesen küzdöttek Szegeden, ezalatt a fővárosban bravúr született.

Az országos elődöntőben a legjobb 24 csapata vesz részt, a csoportonkénti hat csapatból csupán az első kettő helyezett jut tovább a döntőbe. A hírös városiak bizakodva várták a fordulót, Vazul Attila tavaly országos döntőbe menetelt brigádja idén egy évvel idősebbek ellen jutott az elődöntőbe, ami önmagában hatalmas siker jelent.

 

Szőke Tünde és Korsós Miklós csapata küzdelmes csoport mérkőzéseken sajnos mind kétszer kikapott, így a keresztjátékról lecsúszva az 5. helyért játszhatott, ahol magabiztos szerepléssel a Hódmezővásárhely együttesét győzte le.

Először került országos döntőbe a KESI U13 fiú kézilabda csapata, amelyről az edző Tóth Edmond számol be.

 

„Budapesten rendezték az ERIMA Országos Bajnokság egyik elődöntőjét a hétvégén. Nagy izgalommal és bizakodva várták a gyerekek a megmérettetést, ahol az első napon aratott két győzelemmel megnyílt a lehetőség a nyolcas döntőbe kerülésre. A második napon egy tavalyi döntős csapat ellen  gigászi küzdelemben, utolsó másodpercben lőtt góllal harcolta ki a továbbjutást. Végső mérkőzését már tét nélkül játszhatta az egyik bajnok aspiráns ellen, ahol a csapat összes játékosa kipróbálhatta magát. „
KESI    –    Debreceni SC-SI „A”      21-18
Debreceni SC-SI „B”    –     KESI     23-28
KESI    –    Gyöngyösi KK                22-21
Bp. Honvéd SE.    –     KESI            26-11
A csapat tagjai:

 

Boller Dániel 27, Forgács Tamás 26, Horváth András 8, Tóth Rajmond 7,  Kaposvári Dávid 5, Szabó Máté 4, Czira Ferenc 3, Pap Benedek 1, Sojnóczki Máté 1, Bagdán Balázs, Kis Dávid, Vidovics Gergő, Perge Barnabás, Csányi Dániel, kapusok: Koncz Péter, Molnár Marcell. Tóth Edmond edző.

 

Gratulálunk az eredményhez!

Hajrá KESI!!!


Kategória: Archív, Kézilabda