Taroltak az U10-es utánpótlás kézisek az első bajnoki fordulón

Taroltak az U10-es utánpótlás kézisek az első bajnoki fordulón

2017. október 2-8. között számos mérkőzést játszottak a Kecskeméti Sportiskola kézilabdásai: az U10-es csapatok megkezdték a bajnoki szezont; valamint a serdülők is pályára léptek.

 

Eredmények:

Fiú U10 Badó László régió

Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 4 – 18

Kecskeméti Sportiskola – Kiskőrösi KS Kft 19 – 3

Szabó Gabriella edző: 2017. 10. 08-án első idegenbeli fordulóján vett részt U10-es kézilabda csapatunk Kiskunfélegyházán. A fiúk nagy izgalommal várták az első bajnoki megmérettetést, hogy az újonnan tanultakat végre éles helyzetben is kipróbálhassák. Már a pályára lépés pillanatában is látszott a játékosokon az elszántság és a győzni akarás. Szép, fegyelmezett játék, egymásra figyelés, tökéletes csapatmunka jellemezte KESI-s csapatunk játékát mindkét mérkőzés során, aminek következtében fölényes győzelmet sikerült aratni az ellenfelek felett. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert igazi csapatként, fegyelmezetten küzdöttek betartva az edzői utasításokat.


Leány U10 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Kiskőrösi NKSZSE 21 – 6

Kecskeméti Sportiskola – Kecskeméti NKSE 17 – 11

Keserű Szilvia edző: 2017. 10. 07-én első fordulóján vett részt U10-es lány kézilabda csapatunk Kecskeméten a II. Rákóczi sportcsarnokában. A lányok nagy  várakozással telve várták az első bajnoki mérkőzésüket, hogy az elmúlt hónapok felkészülése után bizonyítsák felkészültségüket. Az első mérkőzésünket Kiskőrös ellen játszottuk, ahol fegyelmezett játékkal már az első félidőben sikerült eldönteni a mérkőzést, a második félidőben a védekezést még szorosabbra véve csak egy gólt kaptunk. Csapatjáték jellemezte végig a játékunkat. A második mérkőzést a kecskeméti NKSZSE ellen játszottuk, egy erősebb csapat ellen. Fegyelmezett támadások, jó összjáték, ügyes labdaszerzések jellemezték a mérkőzést, a védekezésben voltak hiányosságaink. A győzelmet megszereztük. Ami nagy öröm, hogy sikerült minden játékosomnak (14) mindkét mérkőzésen félidőnyi játéklehetőséget biztosítani.

 

Fiú Serdülő I. osztály – Kelet

KTE-Kecskeméti Sportiskola – Békés-Drén KC 23 – 26

Csergő József edző: Hazai pályán fogadtuk a Békés-Drén KC csapatát. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk, hiszen a Békés eddig 100%-os mutatóval rendelkezett. A felkészülés során igyekeztünk megfelelően felkészülni a találkozóra. Ennek érdekében az ifjúsági csapat ellen is gyakoroltunk, elsősorban a védekezést. A mérkőzés első 15 percében, 6:6-os eredményig tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. Ezt követően elsősorban támadásban elbizonytalanodtunk több hibát is elkövettünk. A Békés ekkor 7 gólt lőtt sorozatban. Ez lényegében eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben igyekeztünk pontosítani a játékunkat, aminek következtében a félidei 7 gólos hátrányunkat sikerült csökkenteni, de a mérkőzés megnyeréséhez ez nem volt elég. Eddig 4 csapattal játszottunk a bajnokságban. Tudtuk, hogy nehéz sorsolásunk van. Ezt bizonyítja, hogy minden eddigi ellenfelünk a tabella első 5 helyezettje között található. A játék minden elemében javulnunk kell, ha szeretnénk elérni a magunk számára kitűzött célokat.

 

Leány Serdülő I. osztály – Kelet

KNKSE-Kecskeméti Sportiskola – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 11 – 32

 

Fiú Serdülő II. osztály – Kelet

Balassagyarmati Kábel SE – Hírös SN KFT 31 – 19

 

Kategória: Archív, Kézilabda