Sikeresen zárult a kézilabdások LABDAKARÁCSONY kampánya

Sikeresen zárult a kézilabdások LABDAKARÁCSONY kampánya

„Néhány hete útnak indítottuk „LABDAKARÁCSONY” elnevezésű kampányunkat, amellyel a Juhari utcai iskola hátrányos helyzetű gyermekeinek szerettünk volna segíteni. A múlt szerdai adománygyűjtő napunk után már nagyon vártuk, hogy átadhassuk ajándékainkat.

December 7-én, csütörtökön eljött a várva várt nap és KESI-s utánpótlás kézilabdásaink átadták az összegyűjtött adományokat a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeknek. A Juhar utcai iskola tanulói és az ott tanító pedagógusok egyaránt nagy izgalommal és szeretettel várták ifjú kézilabdázóinkat.

Érkezésünk után elhelyeztük a karácsonyfa alá az összegyűlt ajándékokat. Vazul Zsolt, a Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának vezetője mondott beszédet és Szabó Gabriellával, fiú U10-es csapatunk edzőjével – aki a Juhar utcai iskolában testnevelést is tanít – adta át hivatalosan is az adományokat. Ezt követően az ott tanuló gyerekek lepték meg saját készítésű ajándékaikkal jótékonykodó sportolóinkat, majd közösen fogyasztottuk el a vendégek által készített finomságokat.

Úgy gondoljuk felejthetetlen pillanatoknak lehettünk szemtanúi ottlétünk során. Az arcokra kiülő öröm, boldogság, meglepettség és néhol egy-egy öröm okozta könnycsepp minden szónál többet mondott!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak a „LABDAKARÁCSONY” jótékonysági gyűjtésünkhöz! Segítségetekkel minden gyermek remek élményekkel gazdagodhatott!”

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya

Kategória: Archív, Kézilabda