Sikeresebb hétvégét zártak a fiatalabb kézisek

Sikeresebb hétvégét zártak a fiatalabb kézisek

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei

2017. november 13-19.

 

 

Fiú Serdülő II. osztály – Kelet

Kecskeméti Sportiskola – FKSE-Kiskunmajsa 34 – 27

 

Fiú U14 1. osztály Kelet B csoport

Kecskeméti Sportiskola – Pick Szeged 17 – 30

Orosházi FKSE- LINAMAR – Kecskeméti Sportiskola 19 – 18

 

Fiú U14 2. osztály Badó László régió

Tisza Volán SC – Kecskeméti Sportiskola 26 – 21

Kecskeméti Sportiskola – Kiskunhalas UKSC 18 – 29

Vazul Zsolt edző: U12-es csapatom elé két fő célt tűztem ki: határozott, kemény védekezést és minél hosszabb, ötletesebb támadások vezetését kértem. Az utóbbit sikerült jobban megvalósítani, hiszen lendületes, többpasszos támadások vezetésével viszonylag sok gólt lőttünk az erős, magas védelmeknek, de sajnos a védekezés nem volt elég feszes és hatékony, így sok gólt is kaptunk. A forduló hasznos felkészülés volt a korosztályos mérkőzésekre.


Fiú U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Fekete István SE Lajosmizse 15 – 10

Kecskeméti Sportiskola – KIKI SKFT 14 – 10

Szabó Adél edző: Az U9-es csapatom az elmúlt hétvégén a második bajnoki fordulón vett részt Kecskeméten. A mérkőzésekre azzal a céllal érkeztünk, hogy kipróbáljuk az 5 újonnan igazolt játékosunkat, valamint az edzéseken begyakorolt védekezési taktikákat éles helyzetben. A két meccsen leginkább a zárt hatos fal működött, a szoros emberfogást, illetve a nyitott védekezést még gyakorolnunk kell. A támadásokkal elégedett voltam, több gólt lőttünk páros kapcsolatokból, szélső befutásokból és indításokból. Mindkét mérkőzésen végig magabiztosan vezettünk, így sikerült mind Lajosmizse, mind pedig a KIKI csapatát legyőznünk. Gratulálok a fiúknak!”

 

Leány Serdülő 1. osztály – Kelet

KNKSE-Kecskeméti Sportiskola -ASI DSE – Vasas SC 20 – 31

 

Leány U13 1. osztály Kelet A csoport

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Kecskeméti Sportiskola 23 – 13

Törökszentmiklósi KE – Kecskeméti Sportiskola 20 – 15

 

Leány U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola II. – Kiskunhalas UKSC 5 – 18

Kecskeméti Sportiskola II. – Kecskeméti NKSE II. 15 – 0

Kecskeméti Sportiskola I. – Kecskeméti NKSE I. 16 – 5

Kecskeméti Sportiskola I. – Gézengúz UKC 22 – 2

Blaskovits Adrienn edző: Nagyon büszke vagyok a lányokra, nagy gratuláció illeti őket. Mindkét csapat nagyon harcosan és jól védekezett. Úgy látom, hogy kezdjük megérteni a védekezés fontosságát, ami az alapja a mai kézilabdának. Sok labdát szereztünk, bizonytalan helyzetbe tudtuk hozni az ellenfeleket és ebből sok jó passzal gólhelyzetbe tudtunk kerülni. Jó volt látni a kialakulóban lévő csapatjátékot, ügyesen hozták helyzetbe a lányok a társaikat is. Támadásban egy új taktikát kezdtünk el játszani, amit nagyon jól és hatékonyan használtak a lányok. Nagyon örülünk kollégámmal, Kisjuhász Petrával, hogy kezdjük visszalátni az edzéseken sokat gyakorolt elemeket.

Összességében nagyon elégedett vagyok, amit kértem a lányoktól – mind támadásban, mind pedig védekezésben – azt maradéktalanul teljesítették. A hibákból tanulunk, újra és újra elővesszük az edzéseken, a jó dolgokat pedig remélem, hogy sikerült elraktároznunk.

 

 

Kategória: Archív, Kézilabda