Országos elődöntős a KESI U10-es fiú csapat

Országos elődöntős a KESI U10-es fiú csapat

Régió döntőt rendeztek Soltvadkerten a 2002-es fiú kéziseknek, ahova Bács-Kiskun megye első helyezettjeként jutott be a hírös városi csapat.

 

A csoport mérkőzéseket egy győzelemmel és egy vereséggel zárva, a nehezebb ellenfelet kapta a keresztjátékban. Keményen védekeztek és bátran támadtak, de sajnos nem volt elég. A bronzmérkőzésen állt, hogy bekerülnek-e az országos elődöntőbe. Az együttesnek sikerült az előző évben eljutni a legjobb 16-ba. Nagyon elszántak voltak a fiúk, ami hatékony támadó játékban és az összehangolt védekezésben meg is mutatkozott.

Csoportmérkőzések:

Pick Kézilabda Zrt. ‘B’ – KESI 15-17

Soltvadkerti Kézisuli- KESI 12-6

Keresztjáték és bronzmérkőzés:

KESI- Pick Kézilabda Zrt. ‘A’ (Vörösmarty) 7-17

KESI- Lajomizsei UKC 17-8

Az országos elődöntőbe jutott csapat tagjai:

Czégai Levente, Verdon Márton (kapusok), Mogyorós Bálint, Márton Krisztián, Horváth Bálint, Gallina Csanád, Csikós Alex, Kulmán Balázs, Szabó Attila, Francia Zalán, Fazekas András, Sipos Ábel, Holecz László, Szeverényi Bence, Csergő József edző.

 

Múlt hétvégén további két kézis esemény történt.

Ózdon a fiú U12-es csapatunk a maximumot kihozva magából az 5. helyen végzett az országos elődöntőn. Az ellenfelek testi fölényüket kihasználva tudták csak legyőzni Vazul Attila gárdáját. Hajdúnánás ellen pattanásig feszült küzdelemben 17-17-es végeredményt tudtak elérni. A mieink legjobbja Lipótzy Kristóf, a csapat irányítója volt.

Az Árpádvárosi Sportcsarnokban szombaton U8-asoknak rendeztek „Tavaszi zsongás” szivacskézilabda tornát megyei csapatok részvételével. Megtelt a küzdőtér és a lelátó is kisgyerekekkel, ami biztosította a zsivajt az esemény nevéhez méltón. Izgalmakból és meglepetésekből nem volt hiány, a Kecskeméti Sportiskola kis sportoló palántái ügyesen és lelkesen játszva a következő eredményeket érték el: 2. helyen végzett a KESI B, 3. helyen a KESI Rákóczi, 5. helyen a KESI Lánchíd és 9. helyen a KESI A csapata.

 

Gratulálunk csapatainknak az elért eredményekhez!

Hajrá KESI!!!

 

Képen a továbbjutott csapat látható

Kategória: Archív, Kézilabda