Nagy Nimród negyedszer nyert magyar bajnoki aranyérmet

Nagy Nimród negyedszer nyert magyar bajnoki aranyérmet

Szombaton Cegléden szerepeltek a kecskeméti judosok a Junior ,,B” és a Serdülő ,,B” korcsoportos magyar bajnokságon 7 versenyzővel. Nagy Nimród ismét a maximumot hozta, mert 4 mérkőzéséből mindet iponnal győzve állhatott fel a dobogó legfelső fokára immáron negyedik alkalommal.

A junior korosztályban 2 versenyzőnk is a dobogó közelében volt, de apró hibák miatt sajnos lecsúsztak a dobogó harmadik fokáról. Serdülő korosztályban 2 versenyző lépett a szőnyegre. Steixner Gergőnek ez egy felkészülési verseny volt, mivel fiatalabb még ennél a korosztálynál. Végül az előkelő 7.helyen végzett.

További eredmények: Junior ,,B”: -60kg Makány Ádám helyezetlen, 73kg Prikkel Zsombor 5.helyezett, 81kg Kovács Donát helyezetlen, 81kg M. Kiss József helyezetlen, 90kg Major Ádám 5.helyezett.

Vasárnap ismét Ceglédre látogatott a Kecskeméti Judo Club csapata. Ezen a napon az ifjúsági korosztály csapatbajnokságának adott otthont Cegléd városa. Nagy sikerrel zártuk ezt a napot, mivel csapatunk az előkelő 3. helyen végzett. A küzdeni akarásuk példaértékű volt, ami meg is hozta gyümölcsét. A kecskeméti csapat tagjai: 48kg Makkai Szonja, Szekeres Kata, +63kg Fehér Maja, Csontos Viktória, 60kg Makány Ádám, 81kg Szendrővári Zsombor, Prikkel Zsombor, +81kg Lovászi Bendegúz, M. Kiss József.

Edzők: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk

Kategória: Hírek, aktualitások