Minimumvizsgát tettek a sportiskola legfiatalabb úszói

Minimumvizsgát tettek a sportiskola legfiatalabb úszói

2023. november 24-én (pénteken), a Kecskeméti Fürdőben szakmai alapkövetelmény (minimumvizsgát) tettek a Kecskeméti Sportiskola fiatal úszói. A sikeres vizsgáknak köszönhetően, a KESI növendékei már nemcsak háziversenyeken, hanem nagyobb hazai és nemzetközi versenyeken is bizonyíthatnak a különböző úszásnemekből.

A vizsgán 23 fő vett részt, közülük 11 fő most vizsgázott előszőr. Annak ellenére, hogy nagy volt az izgalom mindenki hibátlanul teljesített, így 32 sikeres vizsgaeredmény született.

A vizsgabiztos a Dél-Alföldi régió vezetőedzője Nagy Zoltán volt.

Poczó Elemér, a Kecskeméti Sportiskola úszó szakosztálynak vezetőedzője értéklelése: Nagyon elégedett voltam a vizsgázókkal, sok ügyes, jó technikával úszó gyereket láttam. A vizsgabiztos idén is kiemelte, hogy nagyon felkészültek voltak a gyerekek, dicsérte a technikai felkészültségüket, ami külön büszkeséggel töltött el. Bízom abban, hogy akik most vizsgáztak először, hamarosan már a versenyeken is tudnak bizonyítani. A gyerekeknek és a szülőknek szívből gratulálok, munkatársaimnak nagyon köszönöm a kiváló szakmai munkát!

Edzői – oktatói team tagjai: Várnagy Kinga, Lukács Norbert, Tóth Dániel, Nagy Nikolett, Balázs-Vidovics Kata, Faragó Boglárka, Gróf István, Jaksa Milán, Hochmann Patríca, Veszelszkiné Paksi Csilla.