Kiválóan helytálltak a KESI-s kézisek

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának hétvégi eredményei

2016. december 3-4.U12 fiú – Badó László Régió C csoport
Kecskeméti Sportiskola I. – Tigrisek Csongrádi UKE 25 16
Kecskeméti Sportiskola II. – KIKI SKFT 28 15
Szentesi FKC – Kecskeméti Sportiskola I. 5 41
Tigrisek Csongrádi UKE – Kecskeméti Sportiskola II. 21 19

Vazul Zsolt edző: Első csapatunk ismét magabiztosan játszott a csoport egyik legjobb csapata ellen és továbbra is veretlenül vezeti a csoportot. A második csapatunk a KIKI Sport ellen aratott győzelme mellett kiváló mérkőzésen az utolsó pillanatban kapott ki a csoportmásodiktól.


U9 fiú – Badó László Régió

KESI I. Tiszakécske VSE 330
KESI I. Békés-Drén KC 8 – 11
Szabó Gabriella edző: A mai nap folyamán két remek mérkőzésen van túl KESI U9-es „A” csapatunk. Az első mérkőzést szép megoldások és kiváló taktikai munka jellemezte a Tiszakécske ellen. A második mérkőzés első félidejében még vezetett csapatunk, de a második félidőben a mentális fáradtság felülkerekedett a srácokon, aminek következtében a mérkőzést 3 gólos hátránnyal zárta a csapatunk. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a srácokra, mert nagyon szép összjátékkal megmutatták, hogy kis csapatunk az erős ellenfeleknek is fel tudja adni a leckét.

KESI II. HC Szarvas I. 8 – 13
KESI II. HC Szarvas II. 13 – 7
Szabó Gabriella edző: KESI U9-es „B” csapatunkat ugyan úgy, mint a legutóbbi meccseken most is a mérhetetlen nagy küzdelem és helytállás jellemezte. Az első meccsen még kissé fáradtan és szétszórtan játszottak a Szarvas csapata ellen, de a második mérkőzésre felszívták magukat és visszavágtak az első meccsen elszenvedett vereségért. Azt gondolom, hogy az az összetartás és csapatmunka, ami jellemzi őket, a jövőben kamatostul meg fog térülni, ha továbbra is így játszanak majd.

U11 leány – Badó László Régió B csoport
Kecskeméti NKSE – Kecskeméti Sportiskola 11 24
Fekete István SE Lajosmiz – Kecskeméti Sportiskola 4 29

U9 leány szivacskézilabda – Badó László Régió
Kiskőrösi NKSZSE – Kecskeméti Sportiskola 6 13
Kisteleki KK – Kecskeméti Sportiskola 7 14
Kategória: Archív, Kézilabda