Jól szerepeltek a sportiskola cselgáncsozói a Serdülő Országos Bajnokságon

Jól szerepeltek a sportiskola cselgáncsozói a Serdülő Országos Bajnokságon

Két magyar bajnoki címet, egy ezüstérmet és egy pontszerző helyet nyertek a kecskeméti judosok október 7-én az Egerben rendezett Serdülő Országos Bajnokságon.

Népes súlycsoportok és 300 fős induló létszám fogadta a versenyzőinket. A Kecskeméti Judo Club-KESI judosai három érmet és egy pontszerző helyet zsákmányoltak.

Fehér Maja nyári edzésritmus váltása meghozta eredményét, hiszen 63kg-ban magyar bajnok lett. 4 mérkőzést megnyerve állhatott a dobogó legmagasabb fokára. Nedelkovics Dávid 60kg-ban 6 mérkőzést vívva szépen judózott, végül sajnos a bronzmeccsen nem sikerült a bravúr, így az előkelő 5-ik helyen zárt, az őszi versenyeken nagyon szépen teljesített.

Major Gábor 66 kg-ban magabiztosan menetelt a döntőig. Az arany csatában kis hibák miatt alulmaradt, így az ezüstérmet akaszthatták a nyakába. Két utolsó versenyén a dobogó felső fokára állhatott.

Verdung Imre 50kg-ban 3 mérkőzést judózott, első meccsét megnyerte, majd 2 mérkőzést elveszített, végül helyezetlenül zárt, de ígéretesen dolgozott.

Nagy Nimród 40kg-ban makacs sérülése ellenére, sikerült hoznia formáját. Minden meccsét ipponnal nyerve érte el a magyar bajnok címet. Ezzel az eredménnyel már másodszor lett országos bajnok.

Gratulálunk versenyzőinknek, komoly munkát fektettek eredményeikbe!

Eredmények:

Fehér Maja +63kg aranyérem

Nagy Nimród 40kg aranyérem

Verdung Imre 50kg helyezetlen

Nedelkovics Dávid 60kg 5-ik hely

Major Gábor 66kg ezüstérem

Edzők: Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk