Jól szerepeltek a KESI atlétái a hétvégi versenyeken

Jól szerepeltek a KESI atlétái a hétvégi versenyeken

 

Több fronton kellett helyt állni a Kecskeméti Atlétikai és Rögbi Club – Kecskeméti Sportiskola atlétáinak a hétvégén. Székesfehérváron az atlétika csapatbajnokság döntői zajlottak. A felnőtteknél közös csapattal indultak a kecskemétiek a szolnoki atlétákkal. A Konok Kunok elnevezésű csapat a hetedik helyen végzett. Egyénileg több kiváló eredményt adtak a „közösbe” a KESI fiataljai. Palkovics István 5000 méteren Kiszel Zsófi 400 m gáton ért el második helyezést. Negyedik lett Lesti Diána távolugrásban, Tamási Ottó 400 méteres gátfutásban és Böröndy Hunor hármasugrásban. Ötödik helyezést ért el Palkovics István 1500 méteren és Galamb Csaba félmaratonon valamint a női 4×400 méteres váltó. Hatodik lett Szűcs Szabina távolugrásban és Fekete István súlylökésben.

A serdülők csapatversenyében a nagyon jó hatodik helyen végeztek a kecskeméti fiatalok. Galamb Csaba félmaratoni futása Budapesten (ez számított be a pontversenybe), összesítésben a 16.helyre volt elég.

A sok egyéni csúcs közül két ifjúsági versenyző eredménye emelkedik ki: Szűcs Szabina 596 centiméteres távolugrása és Fekete István 15,01 méteres felnőtt szerrel elért súlylökése. A serdülőknél az utolsó válogató verseny volt a szeptember végi négy nemzet találkozójára. Nagy örömünkre Barna Patrícia magasugrásban válogatott lett.

 

Kategória: Archív, Atlétika