Fölényes győzelmekkel zárta a hétvégét a Sportiskola kézilabda szakosztálya

Fölényes győzelmekkel zárta a hétvégét a Sportiskola kézilabda szakosztálya

 

A november 19-20-i hétvégén 13 mérkőzést játszott a Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztálya. Az edzők nagyon büszkék tanítványaikra, hiszen a 9 győzelem melletti 4 vereség is kiváló játékkal született.

Fiú Országos Serdülő Bajnokság

KESI

KIKI SKFT

21

27

Csergő József edző: A vereség ellenére remek mérkőzést játszottunk az idősebb játékosokkal felálló KIKI SKFT csapata ellen. Maximálisan elégedett voltam a csapat játékával. Kiemelkedő kapusteljesítmény, stabil védekezés, támadásban pedig sok szép megoldás jellemezte a csapat játékát. Mindenki teljes erőbedobással harcolt a pályán. Bízom benne, hogy a mérkőzésen szerzett tapasztalatok növelik a csapat önbizalmát, és ezt kamatoztatni tudjuk a gyermekbajnokság jövő heti fordulójában.

U12 fiú – Badó László Régió C csoport

KESI II.

Lajosmizsei UKC

14

17

KESI I.

HC Szarvas

26

12

Szentesi FKC

KESI II.

14

19

Lajosmizsei UKC

KESI I.

11

26

Vazul Zsolt edző: Első csapatunk ismét kiválóan játszott a csoport talán két legjobb csapata ellen. A második csapatunk a Szentes ellen aratott győzelme mellett kiélezett mérkőzést játszott a Lajosmizsei UKC ellen.

U10 fiú – Badó László Régió

GÉZENGÚZ UKC

KESI I.

7

15

PICK SZEGED III.

KESI I.

9

16

Szabó Gabriella edző: A betegségek miatt KESI U9-es „A” csapatunk csere nélkül játszotta végig mindkét mérkőzését. A fiúk a remek kapusteljesítmény mellett mind támadásban, mind védekezésben az egész meccsen összeszedetten, szép csapatmunkával zsebelték be a megérdemelt győzelmet.

Lőtt gólok: Domonics L. 6; Karancsi Sz. 9; Márton P. 3; Mogyorós Z. 4; Pogonyi G. 10

KESI II.

PICK SZEGED II.

9

15

KESI II.

PICK SZEGED I.

9

22

Szabó Gabriella edző: A betegségek miatt KESI U9-es „B” csapatunknál kicsit rosszabb volt a helyzet, mivel a srácoknak mindkét meccsüket emberhátrányban kellett végigjátszani. A fiúk egy percre sem ijedtek meg az emberhátrány miatt és végig küzdötték mindkét mérkőzést. Szép támadások, néha kissé foghíjas védekezés, remek kapusteljesítmény jellemezte a játékot, ami párosult egy hihetetlen nagy küzdeni akarással a mérkőzések végéig. Úgy gondolom, hogy ez a két vereség az ő esetükben két óriási győzelemmel ért fel a PICK két legerősebb csapata ellen.

Lőtt gólok: Szabó G. 9; Szász B. 4; Turák L. 5

U11 leány – Badó László Régió B csoport

KESI

KIKI Sport

35

1

KESI

Bácsbokod NKSE

35

13

U9 leány szivacskézilabda – Badó László Régió

KNKSE I.

KESI

4

20

KESI

KNKSE II

17

6

Keserü Szilvia edző: U9- es csapatunk két győzelmet szerzett a hétvégén. A lányok magabiztosan nyertek mindkét meccsen. Az első mérkőzésen jól játszottunk, a 2. mérkőzésen sokat hibáztunk, sok helyzetet hagytunk ki.

Sok gyermek edz ebben a korosztályban, elsődleges feladatom, hogy mindenkinek tudjak játéklehetőséget biztosítani. A kezdőknek nagyobb bátorságra lenne szükségük. Bízom benne, hogy ezek a sikerélmények meghozzák a várva várt eredményt, vállalkozóbbak, még magabiztosabbak lesznek a tanítványaim.

Az U9-es fiú kézilabdacsapat

Az U9-es fiú kézilabdacsapat

 

Az U9-es leány kézilabdacsapat

Az U9-es leány kézilabdacsapat

Kategória: Archív, Kézilabda