Eredményes hétvégét zártak a kézilabdások

Eredményes hétvégét zártak a kézilabdások

A február 25-26-i hétvégén számos mérkőzést játszottak a Kecskeméti Sportiskola kézilabdásai.

Eredmények:

U14 fiú Kelet Felsőház (A-B)

Kecskeméti Sportiskola – Gyömrő VSK 15 – 24

Budapesti Honvéd SE – Kecskeméti Sportiskola 28 – 24

Csergő József edző értékelése:

Vasárnap Debrecenben folytatódtak a Gyermekbajnokság FU14 I. osztály felső házának mérkőzései. Az előző forduló visszavágóit játszottuk le. Igyekeztünk alaposan felkészülni az ellenfelek játékából és sokat dolgoztunk az elmúlt két hétben azon, hogy a tapasztalt hiányosságainkat pótoljuk. A játék minden területén sikerült előre lépnünk, de ez még kevés volt a győzelmek megszerzéséhez. Ezen a szinten nekünk csak akkor van esélyünk, ha mindenki közel a tudása maximumát nyújtja. Két-három játékos jó játéka kevés.

A Gyömrő ellen jól kezdtünk, kifejezetten jól védekeztünk. A 14. percben 3-3 volt az eredmény. Az első félidőben még szorossá tudtuk tenni a mérkőzést. A második félidőben sem fejben, sem fizikálisan nem tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel.

A Honvéd ellen sem tudtunk megújulni. A döntő pillanatokban elkövetett hibák miatt nem volt reális esélyünk a győzelemre.


U14 fiú Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Pick Szeged II. 28 – 16

Soltvadkerti KUSE – Kecskeméti Sportiskola 33 – 14

Tarjányi Tamás edző értékelése:

A múltkori forduló tapasztalatait átbeszélve, és megértve a csapat az első mérkőzésen önmagát adta, jó színvonalon játszott. Az rutinosak vezették a csapatot, az újoncok pedig igyekeztek minél jobban hozzájárulni a sikerhez. A vadkerti mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy a mutatott játék és a kemény védelem lesz a fő szempont, hiszen testi főlényben vannak hozzánk képest, illetve ügyes csapat. A mérkőzés mégsem a várt képet mutatta, az ellenfél már az első félidőben nagy különbséggel vezetett. Se védekezésben, se támadásban nem harcoltunk úgy, ahogy szoktunk.

U9 fiú Badó László régió

Fekete István SE Lajosmizse – Kecskeméti Sportiskola II. 18 – 13

Kecskeméti Sportiskola II. – Tisza Volán SC 4 – 15

Kecskeméti Sportiskola I. – Tisza Volán SC II. 26 – 1

Kecskeméti Sportiskola I. – Tisza Volán SC III. 19 – 1

Szabó Gabriella edző értékelése:

Szombati napon az U9-es csapatainkra várt bajnoki forduló. Sajnos sérülések és betegség miatt mindkét kapusunkat nélkülözni kellett, ezért mindkét csapat emberhátrányban játszotta végig a mérkőzéseket.

Az I-es csapat mindkét mérkőzésen szépen játszott és magabiztos győzelmeket aratott annak ellenére, hogy kapusunkat nélkülözve végig eggyel kevesebben voltak. Külön kiemelném Molnár Bencét, aki a támadásainkat gólokkal segítette, majd a kapuba visszafutva is helyt állt.

A II-es csapat kettős emberhátrányban játszotta végig mindkét mérkőzést, ez az eredményen is látszott. A két vereség ellenére szeretném megköszönni a részvételt azoknak a játékosoknak, akik lelkesen végigjátszották mindkét meccset. A csapat célja továbbra is az, hogy az új játékosok meccsrutint szerezzenek, illetve feljátszási lehetőséget biztosítsunk a fiatalabbak számára.

U13 lány Badó László régió Felsőház

Kecskeméti Sportiskola – Tisza Volán SC III. 18 – 17

Góllövők: Pécsi V. 7, Nagy 4, Pécsi L., Iványi 2-2, Molnár, Könyves és Pallagi 1-1.

Kecskeméti Sportiskola – Kiskőrösi NKSZSE 28 – 18

Góllövők: Pécsi V. 11, Molnár, Nagy 4-4, Pécsi L., Iványi, Szűcs 2-2, Csorba, Könyves és Szabó 1-1.

Korsós Miklós edző értékelése:

Az első mérkőzésen a kellemetlen játékot játszó halasi lányok, a testi adottságukat kihasználva szétroncsolták a védőfalunkat és úgy szerezték góljaikat. Sportiskolásaink jól állták az ütközéseket és végig vezetve nagy csatában megszerezték a két pontot.

A második mérkőzésen az eddig veretlen két csapat küzdelmében a kecskeméti lányok meglepték a jó erőkkel felvonuló kőrösi lányokat. Ötletes játékuk ellen nem tudott ellenszert találni a kiskőrösi csapat. Megérdemelten nyertek 10 gólos különbséggel a Kesisek.

U9 lány Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Fekete István SE Lajosmizse 16 – 14

Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 15 – 13

Vazul Zsolt edző értékelése:

A leányok kiválóan játszódtak, elégedett voltam teljesítményükkel, hiszen edzőjük (Keserü Szilvia) távollétében is mindent megtettek a győzelmekért. Gratulálok a csapat minden tagjának és további jó munkát, sok sikert kívánok!

Kategória: Archív, Kézilabda