Bajnok a fiú U16 és a leány U13 kézilabdacsapat

Bajnok a fiú U16 és a leány U13 kézilabdacsapat

A Kecskeméti Sportiskola fiú U16 és leány U13 csapata bajnoki címet szerzett a 2016/2017-es évadban.

Bács-Kiskun megyei férfi ifjúsági döntő (FU16)

Kecskeméti Sportiskola – Tiszakécske VSE 40 – 8

Kecskeméti Sportiskola -Paksi KSE PakSuli 18 – 8

Apró Ferenc edző értékelése:

Örömmel számolok be arról, hogy a KESI OSB (U16) fiú kézilabda csapata veretlenül, pontveszteség nélkül nyerte meg a Bács-Kiskun megyei ifjúsági bajnokságot (U18)!

Kiváló erőpróba volt a pénteken kezdődő országos döntőre, ahol első mérkőzésen a Budaörs csapatával este pedig a BP. Honvéd csapatával mérkőznek meg a fiúk!


A csapat tagjai: Bagdán Balázs, Bálint Barnabás, Bock Milán, Csorba Nándor, Kalmár Dániel, Nagy Gergely, Sinkó Dániel, Székely Márton, Tóth Balázs, Zubornyák Dávid. Felkészítő edzők: Apró Ferenc, Zag László

U13 leány Badó László régió Felsőház

Kecskeméti Sportiskola K. Szeged SE 29 – 15

Góllövők: Pécsi V. 17, Molnár 7, Nagy 2, Iványi 2, és Pallagi 1.

Kecskeméti Sportiskola – OxxoEnergy Orosházi Női KC 17 – 18

Góllövők: Pécsi V. 8, Molnár 4, Nagy 2, Lengyel 2, Iványi 1.

Korsós Miklós edző értékelése:

Két pont megszerzése már elég volt, hogy bajnok legyen a kecskeméti csapat. Nem bízták a véletlenre a lányok, nagy akarással vágtak neki a forduló első mérkőzésének. Pécsi Villő megállíthatatlan volt és sorozatban szerezte góljait. A biztos vezetés tudatában sem állt le a csapat és megérdemelten, nagy különbséggel győztek.

Az utolsó mérkőzésen bajnokként léptek pályára lányaink, de elszántak voltak, hogy méltóan fejezzék be a bajnokságot. Nagyon látványos és jó iramú mérkőzésen egy gólos vereséggel fejeztük be a bajnokságot. A mérkőzés után kicsit csalódottan, de annál boldogabban vehettük át a megérdemelt aranyérmet.


A csapat tagjai: Borbély Diána, Csorba Zsuzsanna, Iványi Léna Mónika, Kima Petra, Kósa Hanna, Könyves Liza, Lengyel Anna, Molnár Dorottya, Nagy Enikő, Nógrádi Anna, Pallagi Judit, Pécsi Lili, Pécsi Villő, Szabó Janka, Szűcs Dóra

TOVÁBBI EREDMÉNYEK:


U14 fiú Kelet-Nyugat 9-16. helyért

Kecskeméti Sportiskola – Telekom Veszprém 18 – 19 (10 – 12)

CYEB-Budakalász U14 – Kecskeméti Sportiskola 16 – 22 (5 – 10)

Csergő József edző értékelése:

A Gyermekbajnokságban is véget értek a küzdelmek.

A Telekom Veszprém csapatát itthon fogadtuk. Az első mérkőzésünkön döntetlen eredmény született. Most szerettük volna legyőzni őket. A játék folyamán egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt szerezni. A nyitott védekezésünk nem működött megfelelően, a befutások ellen nem tudtunk hatékonyan védekezni. A kapusok mindkét oldalon sok védést mutattak be. Sajnos egy gólos vereséget szenvedtünk.

Az utolsó mérkőzést a Budakalász csapatával játszottuk. Tőlünk több meghatározó játékos is hiányzott, ami a pályán szerencsére nem látszott. Tökéletes védekezéssel és magabiztos támadójátékkal örvendeztettek meg a fiúk. Volt, amikor 12 góllal vezettünk. A vártnál sokkal könnyedebben sikerült győzelemmel zárni a gyermekbajnokságot.

Összességében teljesen elégedett vagyok az elért országos 11. helyezéssel. Gratulálok minden játékosomnak és köszönöm mindenki segítő támogatását!


U14 fiú Badó László régió

Békés-Drén KC – Kecskeméti Sportiskola 24 – 9

Kecskeméti Sportiskola – Kiskunhalas UKSC 14 – 20

U9lány Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – K. Szeged SE 15 – 21

Kecskeméti Sportiskola – OxxoEnergy Orosházi Női KC 16 – 15

Kategória: Archív, Kézilabda