A spotiskola jégkorongozói eredményes hétvégét zártak

A spotiskola jégkorongozói eredményes hétvégét zártak

A Kecskeméti Sportiskola jégkorongozóinak három korosztálya is mérkőzéseket játszott a legutóbbi bajnoki fordulóban, november 25-én és 26-án.

Az U12-es korosztály Altmann Márk és Klettner Péter korosztályos edzőkkel a Dél-Budai Hockey Club

otthonában játszottak. A csapat kapusa családi elfoglaltság miatt nem vehetett részt a tornán, ezért mezőnyjátékos vállalta el ezt a feladatot, Csizmadia Zsolt, aki több szép védésével és a csapat védekező taktikájával szép eredményt értek el, de ebben a korosztályban még nem számolnak eredményt.

Az U16-os bajnokságban a korosztályos csapatunk ismét két nagyarányú győzelmet aratott Horváth Kristóf edző vezetésével. A KESI csapata eredményes játékával magasan vezeti a bajnokságot és a góllövő listát is.

Forduló eredménye:

KESI 17 – 1 Sportországi Cápák

KESI 16 – 4 Jégkert SE

Góllövő lista állása:

Horváth Gergő  27 gól

Kasza Noel         15 gól

Kónya Milán       11 gól

Megkezdődött az U18-as korosztály bajnoksága is és már az első fordulót Kecskeméten rendezhettük. A Szabó István Pál vezette korosztály már több éve dolgozik együtt és többszörös bajnok.

Az első mérkőzésen a szegedi agilis játékosokkal megerősített Makó az elején ráijesztett csapatunkra. Jó volt látni, végre ebben a 3X3 bajnokságban egy férfias küzdelmet. Játékosaink szebbnél szebb akció gólt lőttek és a védekező játék is jónak bizonyult, amikor mégsem, akkor kapusunk Szabó Gábor szép védésekkel hárította a lövéseket.

KESI 11 -5 Marosi Pengék

Második mérkőzésünket a Csabai Farkasok ellen játszottuk, ahol még jobban érezhető volt a több éves eredményes munka a játék során. Játékosaink tetszetős gólokat lőttek és nagyarányú győzelmet arattak.

KESI 18 -3 Csabai Farkasok

Góllövő lista állása:

Nagy Péter Tibor             6 gól

Horváth Gergő                 6 gól

Mácsai Levente                5 gól

A tudósítást Szabó István Pál vezetőedző készítette.

Gratulálunk a csapatoknak és edzőiknek a kiváló szerepléshez