A Kecskeméti Sportiskola U13-as lány csapata 10. lett az országos döntőben

A Kecskeméti Sportiskola U13-as lány csapata 10. lett az országos döntőben

A hétvégén Újpesten rendezték meg a leány Országos Mini Bajnokságot, ahova a legjobb 12 együttes került. A Kecskeméti Sportiskola csapata is bejutott az országos döntőbe, ahol a 10. helyet szerezték meg. A bajnokságot kuparendszerben rendezték meg, ahol a Sportiskola csapata 6 fordulóban mérette meg magát, amelynek mindegyikén érmet tudtak szerezni és bejutottak az országos döntőbe.

Varga Lenke, a csapat legjobbja

A KESI csapata edzőjének, Juhász Zoltánnak az értékelése: Az egész éves teljesítményünkkel elégedett vagyok. Szeretném kiemelni, hogy ezt a csapatot a szokottnál jobban összetartó lányok alkották, akik szeretik és segítik egymást a sportpályán kívül is. Teljes mértékben igaz a megállapítás, melyet az egyik edző társam tett az országos döntőn, miszerint a kecskeméti lányok egy nagyon szerethető csapatot alkotnak. Sok sikert kívánok nekik a további magán- és sportéletükhöz! Nagy öröm volt velük dolgozni!

A KESI „A” csapatának tagjai: Berta Villő, Döme Nóra, Bartos Zsuzsanna Ágnes, Geiger Lina Paula, Török Szofi, Lehoczki Jázmin, Varga Lenke, Fekete Laura Vivien, Bősze Emma, Váry Seila, Deák Lilla, Jakab- Tóth Eszter

Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály:

1. Vasas SC PIROS

2. LINAMAR-BRSE FEHÉR

3. UTE U13A

4. Szombathelyi SI A

5. Dunakanyar SE

6. Nyíregyháza

7. MTK Budapest

8. Delta RSE

9. Gödöllői RC

10. KESI A

11. Jászberényi RK

12. Szolnoki SPC