26 mérkőzésből 17-et megnyertek a KESI kézilabdásai

26 mérkőzésből 17-et megnyertek a KESI kézilabdásai

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya 2017. május 8-14. között 26 mérkőzést játszott, amelyeknek mérlege a következő: 17 győzelem, 2 döntetlen és 7 vereség.

Íme az eredmények:

Bács-Kiskun megyei férfi ifjúsági

Kecskeméti Sportiskola – Tiszakécske VSE 60 – 17

OSB fiú G-H alsóház 5-10. helyért

Szolnoki KCSE – Kecskeméti Sportiskola 18 – 25

Csergő József edző: Ezzel a győzelemmel a csapat megnyerte az alsóházat, két évvel fiatalabb csapatként!

FU14 OSB

FU14 OSB


U12 fiú Országos Elődöntő

Gyömrő VSK – Kecskeméti Sportiskola I. 21 – 16

Pilisvörösvári KSK – Kecskeméti Sportiskola I. 12 – 22

Vazul Zsolt edző értékelése:

Gyömrő ellen szerettünk volna visszavágni az előző alkalommal elszenvedett verességért. Nagyon jól kezdtünk, határozottan védekeztünk – türelmesen támadtunk, így 1 gólos vezetéssel fordultunk a második félidőre. Sajnos a második félidőben elvesztettük az általunk diktált ritmust és az ellenfél fokozatosan növelte előnyét és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A második mérkőzésen a csapat az igazi arcát mutatta.  Kiváló védekezésből gyors indításokkal növeltük az előnyünket. Csak 12 gólt kaptunk a majd egy évvel idősebb csapattól, amely kimagasló teljesítmény. Gratulálok a csapatnak a szép győzelemhez. Így maradt esélyünk az elődöntő 3. helyét megszerezni, ha jövő héten vasárnap – hazai pályán – mindkét mérkőzésünket megnyerjük és a Gyömrő nem nyer mérkőzéseket.

U12 fiú Badó László régió Középsőház

Kecskeméti Sportiskola II. – Gézengúz UKC 14 – 15

Soltvadkerti KUSE – Kecskeméti Sportiskola II. 22 – 16

Perényi Krisztián edző értékelése:

Idénybeli utolsó fordulónkat, hazai közönség előtt a Kalocsa csapata ellen vívtuk. Nagy várakozás előzte meg ezt az összecsapást. Ez a csapat volt az, amelyikkel a bajnokság elején még rutinban, technikai tudásban előttünk állt. Mostani egy tudásszint mérés volt, hova fejlődtünk!

Az első félidő ragyogóan alakult, mind védekezésben, mind támadásban, 7-4 ide. A második félidőben azonban egy 6 perces blokk a játékban nagy mértékben befolyásolta a végkimenetelt. A technikai hibák, kihagyott ziccerek megbosszulták magukat! Egy góllal elvitte a Kalocsa az orrunk elől a két pontot.

A forduló utolsó mérkőzését a Soltvadkert csapata ellen kellett megvívni. A fiúk mindent beleadva küzdöttek. Az akaraterővel sem volt probléma. Az előző mérkőzéshez hasonlóan az első félidőben a mi akaratunk érvényesült a pályán. Aztán eljött a második félidő első harmada és megint jött az a bizonyos blokk és a hibák, ez a Soltvadkert oldalára billentette az eredményt. Innen már nem bírtunk kiegyenlíteni, a Vadkert tartotta a megszerzett előnyt a mérkőzés végéig.

Mindkét mérkőzés nagy tanulsága: a szünet után, a második félidő elején az összpontosítás nagyon fontos, illetve a technikai hibák számát le kell csökkenteni.

FU12 II.

FU12 II.


U8 fiú Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola II. – KIKI SKFT 24 – 5

Kecskeméti Sportiskola I. – Pick-Rókus II. 26 – 18

Kecskeméti Sportiskola II. – Pick-Rókus II. 25 – 20

Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola I. 14 – 31

Békéscsaba DKSE III. – Kecskeméti Sportiskola II. 16 – 18

Békéscsaba DKSE I. – Kecskeméti Sportiskola I. 22 – 22

Pick Szeged – Kecskeméti Sportiskola I. 26 – 19

HC Szarvas II. – Kecskeméti Sportiskola II. 8 – 17

 

FU8

FU8

U7 fiú Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – KIKI SKFT 16 – 0

Kecskeméti Sportiskola – Soltvadkerti KUSE 11 – 17

Békéscsaba DKSE I. – Kecskeméti Sportiskola 21 – 14

Orosházi FKSE- LINAMAR I. – Kecskeméti Sportiskola 13 – 13

Dr. Szabó Adél edző értékelése (FU7-8):

Az elmúlt hétvégén volt az utolsó bajnoki fordulónk, és ismételten mindkét játéknapon részt vettünk. Szombaton itthon játszottunk, könnyebb mérkőzéseink voltak, melyet az eredmények is mutatnak. Egyedül az U7-es csapatom nem tudta legyőzni Soltvadkertet. Vasárnap Orosházára utaztunk, ahol két nagy rangadót is játszottunk, az U8/1-es csapatom Békéscsaba, valamint az U7-es csapatom Orosháza ellen. Mindkét mérkőzés döntetlennel zárult, a fiúk küzdöttek az utolsó percekig. Összességében a gyerekek ügyesek voltak, mindenki a legjobb tudása szerint teljesített, a támadásokat szépen megoldották, a jövőben a védekezésre kell majd nagyobb hangsúlyt helyeznünk. Minden egyes játékost dicséret illet a szezonban nyújtott tisztességes helytállásért!

U11 lány Badó László régió Régióbajnoka

Kecskeméti Sportiskola – OxxoEnergy Orosházi Női KC 19 – 12

Békéscsaba ENKSE – Kecskeméti Sportiskola 20 – 18

U8 lány Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola 2 – Kiskőrösi NKSZSE 13 – 6

Kecskeméti Sportiskola I. – Gézengúz UKC 28 – 0

Kecskeméti Sportiskola 2 – Gézengúz UKC 13 – 1

Kecskeméti Sportiskola I. – Miklós KC 19 – 0

 

LU8 I.

LU8 I.

LU8 II.

LU8 II.

U7 lány Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Kiskőrösi NKSZSE 20 – 2

Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 28 – 2

Kisjuhász Petra edző értékelése (LU7-8):

Lejátszottuk az utolsó fordulónkat az U7-es és az U8-as csapataimmal is. Mind a hat mérkőzésen nyerni tudtunk nem is akárhogy. Volt olyan mérkőzés, ahol gólt se kaptunk. Az U8 A együttesem szép megoldásokból szerzett találatokat, az U8 B gárdámban szereplő lányok sokkal bátrabbak voltak, mint az eddigi meccseken. Ők nem egészen egy éve kezdtek el kézilabdázni, és a januári fordulókhoz képest sokkal ügyesebben játszottak. A legkisebbek csere nélkül játszották le mind a két találkozót, és így is nagyarányú győzelmet arattak. Büszke vagyok a pindurjaimra!

 

LU7

LU7

Kategória: Archív, Kézilabda