16 győzelem egy hét alatt a kézilabdásoknál

16 győzelem egy hét alatt a kézilabdásoknál

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya a 2017. március 13-19-i héten 22 mérkőzést játszott, amelyből 16-ot megnyert!

Bács-Kiskun megyei férfi ifjúsági

Kecskeméti Sportiskola – Bácsalmási Petőfi Városi Sportegyesület 57 – 16

Paksi KSE PakSuli – Kecskeméti Sportiskola 20 – 42

OSB fiú G-H rájátszás 1-8. helyért

KTE-Kecskeméti Sportiskola – Fiatal Kézilabdások SE 37 – 15

Apró Ferenc edző értékelése:

A serdülő csapat megkezdte a felsőházi rájátszást és első hazai mérkőzését biztosan hozta a Kiskunmajsa legénysége ellen! Félidő 20:6, végeredmény 37:15. Kiváló védekezés és kapusteljesítmény valamint gyors és szellemes támadások domináltak csapatunk játékában, és ami külön öröm, hogy mindenki pályára lépett és gólokkal hálálta meg a bizalmat! Dolgozunk tovább, hiszen még 7 mérkőzés vár a fiúkra, de bízunk a csapatban és az országos döntőbe jutás az elsődleges cél!

 

OSB fiú G-H alsóház 5-10. helyért

Kecskeméti Sportiskola – Törökszentmiklósi Székács KE 32 – 14

 

U12 fiú Badó László régió Felsőház

Kecskeméti Sportiskola I. – Békéscsaba DKSE  25 – 22

Pick Szeged II. – Kecskeméti Sportiskola I. 18 – 26

Vazul Zsolt edző értékelése:

A hétvégén azzal a céllal utaztunk Békésre a hajnali órákban, hogy két győztes mérkőzéssel, valamint az eredmények kedvező alakulásával, az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bejussunk az országos elődöntőbe. Az első mérkőzésen az utolsó percekig hasonlóan alakult az eredmény, mint az előző Békéscsaba elleni vívott küzdelemben. Kiváló támadómunka, jó védekezés. Az utolsó öt percben az ellenfél több 7 méteressel szépített az eredményen. A Szeged hasonló korú csapata ellen ismét magabiztos győzelmet arattunk. Az eredmények pedig úgy alakultak, hogy most már biztosan megszereztük a csoportban a továbbjutást jelentő 2. helyet. Gratulálok az egész csapatnak a kiváló eredményhez, hogy átlagban majd egy évvel fiatalabb csapatként bejutottak az országos elődöntőbe.

 

U12 fiú Badó László régió Középsőház

Kecskeméti Sportiskola II. – Fiatal Kézilabdások SE 31 – 11

Tisza Volán SC Zsombó – Kecskeméti Sportiskola II. 23 – 15

 

Perényi Krisztián edző értékelése:

A csapat nagy elszántsággal kezdte meg a kiskunmajsai csapat elleni küzdelmet. Ennek meg is lett az eredménye, hamar kialakult a megnyugtató különbség a két együttes között. Ennek köszönhetően a csapat azt játszotta, amiben erős: szoros, határozott védelem, labdaszerzés, lerohanás, és a végén az eredményes befejezés. Így alakult ki a 20 gólos különbség. Csapatként küzdöttünk, a felelősséget felvállalva, sok ütközéssel, sok futással, még több akarással, amit a közönség is meghálált a sok tapssal, és dudaszóval.

Második mérkőzésünket az ellen a zsombói csapat ellen játszottuk, akikről tudható, hogy a Pick Szeged ernyője alatt kézilabdáztak. Ennek megfelelően készültünk ellenük, nagy volt az elszántság a fiúkban. Kiadtunk magunkból mindent, a csapat elfáradt, de a szegedi csapat sem ilyen ellenállásra számított. Határozottan védekeztünk, jól használtuk ki a gólhelyzeteinket, és végre a hetesek is precízen voltak kivitelezve. Ennek ellenére a vége vereség lett, de az akarattal és a mutatott játék képével maximálisan elégedett vagyok.

Jó volt nézni és átélni a csapat edzőjeként, ahogy kézilabdáztak a fiúk, mert ez szín tiszta kézilabda volt. Gratulálok a fiúknak!

 

U8 fiú Badó László régió

Mizse KC – Kecskeméti Sportiskola II. 4 – 13

Békés-Drén KC – Kecskeméti Sportiskola I. 19 – 13

Orosházi FKSE- LINAMAR. II. – Kecskeméti Sportiskola II. 17 – 12

Orosházi FKSE- LINAMAR. I. – Kecskeméti Sportiskola I. 14 – 11

 

U7 fiú Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Orosházi FKSE- LINAMAR I. 10 – 15

Békés-Drén KC – Kecskeméti Sportiskola 2 – 19

 

Szabó Adél edző értékelése (FU7-8):

Ezen a hétvégén nagyon erős ellenfeleket kaptunk, többek között Orosháza és Békés első és második számú csapatait. A fiúk a megbeszéltek szerint játszottak, küzdöttek az utolsó percig, pörgős, izgalmas mérkőzések voltak. A legtöbb támadást góllal tudtuk befejezni, a büntetőket hibátlanul értékesítettük, szerencsére kevés volt a technikai hiba, de a védekezésen még javítani kell. Az U8/1-es csapat szoros mérkőzéseket játszott, sajnos a második félidőben történt 2 perces kiállításokat az ellenfél kihasználta, így Orosháza 3, Békés pedig 5 góllal nyert ellenünk. Az U8/2-es csapatnak Lajosmizse ellen, az U7-es csapatnak pedig Békés ellen sikerült győznie. Megdicsérem a fiúkat a tisztességes helytállásért!

 

U11 lány Badó László régió Felsőház

Kecskeméti Sportiskola – Szeged KKSE 16 – 20

Békéscsaba ENKSE – Kecskeméti Sportiskola 20 – 21

Szőke Tünde edző értékelése:

Mindkét csapattal játszottunk már, de akkor nagyarányú vereséget szenvedtünk tőlük (igaz erősen hiányos volt a keretünk). Most is volt hiányzónk, ennek ellenére szoros, izgalmas meccseket játszottunk. A Szeged ellen nagyon jó védekezést mutattak be a kecskeméti lányok, a második félidő közepéig teljesen nyílt volt a mérkőzés. Sajnos a támadó játékba sok hiba csúszott, amit az ellenfél rendre góllal büntetett, így a végén ők örülhettek az eredménynek.

A második meccsért nagy dicséret illeti az egész csapatot, hiszen 5 gólos hátrányból voltak képesek fordítani, és a végén a megfelelő koncentráció sem hiányzott a győzelem megszerzéséhez. Külön öröm, hogy a 2006-os kislányok is felvették a játék ritmusát és derekasan kivették részüket a két pont megszerzéséből.

 

U8 lány Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola I. – Gézengúz UKC 20 – 0

Kecskeméti Sportiskola II. – Miklós KC 6 – 2

Kecskeméti Sportiskola I. – Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE 18 – 0

Kecskeméti Sportiskola II. – Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE 7 – 5

 

U7 lány Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Kiskőrösi NKSZSE 19 – 0

Kecskeméti Sportiskola – KIKI SKFT 14 – 1

 

Kisjuhász Petra edző értékelése (LU7-8):

Egy újabb sikeres napot zártunk a lányokkal, hiszen minden mérkőzést megnyertünk. Az U8 I. együttesem kapott gól nélkül húzta be mind a két meccset, az U7-es gárdám pedig összesen 1 találatot kapott a két találkozón. Az U8 II-ben játszó lányaim 80%-a pár hónapja kezdte a kézilabdát, de ennek ellenére remekül helytálltak. A KNKSE csapatával sikerült egy szoros meccset játszanunk, amiből győztesként jöttünk ki. Gratulálok a lányoknak!

Kategória: Archív, Kézilabda, Úszás