XIII. Pityke Kupa

Október 30-november 1-ig vettünk részt a leány serdülő csapattal a XIII. Pityke Kupán Nagykőrösön.

Mondhatjuk úgy,hogy nagyon jól szerepeltünk, hiszen 5 -ből öt mérkőzést sikerült megnyernünk, így gratulálok is a csapatnak, bár az ellenfeleinket viszonylag nagy különbségekkel vertük meg.Erősebb mezőnyre számítottunk. 4 csapat volt a mi korosztályunkban a 96-os születésű lányoknál, így mindenki mindenkivel játszott egy meccset, majd a csoport első helyezett csapata játaszott a negyedikkel a döntőbe jutásért a csoport 2. meg a harmadikkal. Így történt meg az, hogy két csapattal kétszer is játszottunk.

A mérkőzések futóórával mentek, 4X10 perc, és egy félidőben csak egy időt lehetett kérni.

Mindenki játéklehetőséget kapott, nem volt olyan játékos, aki legalább 12-13 percet ne töltött volna a pályán mérkőzésenként.

A következő eredmények születtek:

  • Szászrégen(román)-KeSI:40:50
  • Törekvés SE-KeSI:18:60
  • KeSI-BK Kralupy(lengyel):78:14
  • KeSI-BK Kralupy:54:19
  • KeSI-Szászrégen:45:24

A csapat tagjai:Kálló Dóra (45 p.),Nagy Helga (29p.),Dobos Ágnes (22p.),Kun Petra (8p.),Deák Dorina ((7p.),Ősze Vivien (38p.),Murár Fanni (10p.),Domokos Melitta (16p.),Balogh Dorka (9p.),Nagy Aletta (10p.),Baukó Gréta (51p.),Boros Eszter 25p.),Gereben Dorka (2p.)

(Zárójelben az öt mérkőzés alatt dobott pontok láthatók).

Megjegyzésként még annyit, hogy Dobos Ágnes az eggyel idősebb korosztályban is szerepelt a 94-95-ösök között. A torna all star csapatába választották őt és Domokos Melittát, valamint a torna legjobb játékosa ebben a korosztályban Kálló Dóra lett.

Gratulálunk Nekik!

Kategória: Archív