Vízilabda: a lányoknak ment jobban a hétvégén

Vízilabda: a lányoknak ment jobban a hétvégén

Országos Leány Gyermek Bajnokság

KESI-Csongrád 6:11

Az első két negyedben tartottuk a lépést a Csongráddal, majd a harmadik negyedben nem találtunk be ellenfelünk kapujába, amivel a Csongrád olyan előnyre tett szert, amit már nem tudtunk ledolgozni. Az utolsó játékrész kiegyenlítettebb volt a két csapat között, de így is sokat kell még a helyzetek pontos befejezésén dolgoznunk.

HVSC-KESI 10:12

A döcögősen induló meccs a második negyedig szoros eredményt hozott. A harmadik negyedben a zónavédekezésre lassan reagált az ellenfél, így nagy előnyre tettünk szert, ami a meccs végéig kitartott. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Palásti Csenge, aki jó játékkal négyszer volt eredményes.

Edző: Ádám Zsuzsanna


Leány Serdülő Országos Bajnokság

HVSC-KESI 13:12

Két alapjátékost is hiányoló kecskeméti, nagy részben gyerek korosztályú csapat heroikus küzdelmet vívott a hódmezővásárhelyiekkel. Az utolsó negyedre öt gól előnnyel fordult a Hódmezővásárhely csapata, amit fordítani tudtunk és a lefújás előtt másfél perccel egy góllal átvettük a vezetést. A fáradtság és a gyerek korosztályú játékosok tapasztalatlansága miatt végül egy góllal az ellenfél bizonyult jobbnak.

Edző: Ádám Zsuzsanna

 

Országos Fiú Bajnokság

Gyermek: KESI – Oázis SC 9:10

Bosszantó vereséget szenvedtünk! Nem mondhatom, hogy rosszul játszottunk, de a döntő pillanatokban nagyon rossz megoldásokat választottunk. Ellenfelünk dicséretet érdemel, mivel kihasználta a gyenge pillanatainkat. Ha érmes helyen akarunk végezni a bajnokágban, akkor nem lehet ilyen hullámzó a teljesítményünk.

Serdülő: KESI – Oázis SC 7:21

Az első negyedet leszámítva, voltak jó megoldásaink. Kevesebb megúszás gólt kaptunk, mint a múlt héten. Jobban figyeltünk a védekezésre, de még mindig nagyon sok a kapott gólok száma.

Ifjúsági: KESI – Oázis SC 9:21

A lőtt gólok számával elégedett vagyok, ezzel már lehetne mérkőzést nyerni. De a védekezésben több kell!

Edző: Gyenes István, Jánosi István

 

LSU-10 Baby Bajnokság

KESI-HUVK SE 10:5

A mai ellenfelünk a Honvéd csapata volt. A Baby csapatnak jó védekezéssel és szép labdaszerzésekkel sikerült győzni 10:5-re.

Edző: Adamik Gábor

 

Markovits Kálmán Gyermek 2005 Bajnokság

HUVK SE-KESI 3:8

Biztató előjelek kezdtek mutatkozni a hétvégi bajnoki forduló előtt, amikor a Honvéd ellen kellett a csoport végső sorrendjét is meghatározó mérkőzést játszani. A fiúk végül magabiztos győzelmet arattak! Fegyelmezett, tetszetős játékkal, a szoros emberfogást és a center elé történő behúzódást (szabaddobások esetén) nagyszerűen alkalmazták a srácok és ez gyümölcsöző volt. Fokozatosan sikerült elhúzni és 5 gólos különbséggel, 8:3-ra végezni a HUVK SE ellen. Minden játékosnak óriási gratuláció! Csak így tovább!

Edző: Jánosi István

 

Kategória: Archív, Vízilabda