Vegyes eredményekkel zárult a hétvége a vízilabdásoknál

Vegyes eredményekkel zárult a hétvége a vízilabdásoknál

Hétvégén a KESI leány és fiú vízilabda csapatai is több mérkőzést játszottak. Kiemelkedik a leány gyermek és serdülő, valamint a fiú gyermek csapat teljesítménye.

Rusorán Péter 2004 Bajnokság

KSI – KESI 16:8

Ma ennyi volt bennünk! Voltak szép megoldások és ügyes labdaszerzések, de összességében a kapkodás és a pontatlanság jellemezte a játékunkat. Reméljük, tavasszal javíthatunk a tavalyi bajnok ellen.

 

 

Kőnigh György 2006 Bajnokság

FTC – KESI 21:1

Szombaton a 2006-os korosztály a második fordulón van túl. A bajnok esélyes Fradival mértük össze az erőnket, ahol kikaptunk 21:1-re. Hiányosságunk, hogy a kemény, agresszív játék ellen nem tudunk még játszani. Az elkövetkező időszakban ezt kell megtanítani a csapatnak.

 

Országos Leány Gyermek Bajnokság

Kesi- Hódmezővásárhely 23-11

A mai meccset jó játékkal és komoly csapatmunkával nyerte meg a Kecskemét gyermek lány csapata. A megúszásokat támadásban szép gólokkal fejeztük be, a csapat kisebb játékosai is szépen helytálltak, amíg a húzó és tehetség gondozó keretben szereplő játékosok jó formában magabiztosan hozták a tudásukat védelemben és támadásban is.

 

Országos Serdülő Leány Bajnokság

Kesi- Hódmezővásárhely 20-12

A serdülő mérkőzést elejétől a végéig magabiztosan vezetve nyertük meg.A kecskeméti lányok szoros védekezésből jól fordulva alakítottak ki olyan támadó pozíciókat amit könnyen és magabiztosan tudtak gólra váltani.

 

Országos gyermek-serdülő-ifjúsági bajnokság

Gyermek: HVSC – KESI 7:15

Ebben a szezonban először játszottunk teljes kerettel. Ez látszott a srácokon, de így is a félidőre már hat gólos előnyre tettünk szert. Folyamatos cserékkel, mindenkinek játéklehetőséget adva, magabiztosan győztünk.

 

Serdülő: HVSC – KESI 17:6

Az első támadásból mi szereztük a mérkőzés első gólját. Ezt követően a meccs feléig jól tartottuk magunkat. Sajnos még ebben a játékrészben elvesztettük egyik meghatározó játékosunkat, akit végleg cserével kiállítottak érthetetlen körülmények miatt. Innentől már nem tudtuk megfogni a mérkőzést, pedig sokkal több volt bennünk.

 

Ifi: HVSC – KESI 16:4

Voltak értékelhető megmozdulások, de javában inkább a kapkodás és a rossz passzok jellemezték a játékunkat. Ezekből sok megúszás gólt kaptunk. Ha ezeket a hibákat kijavítjuk, akkor sokkal szorosabb mérkőzéseket fogunk játszani.

 

Galéria a képre kattintva érhető el!

 

 

Kategória: Archív, Vízilabda