Véget ért az Országközepe bajnokság

Véget ért az Országközepe bajnokság

Októberben vette kezdetét a minibajnokság, amely U8 és U9 fiú kategóriában került megrendezésre. Célja, hogy kisebb korosztályú gyermekek is rendszeresen versenyezhessenek, minél több mérkőzés rutinnal gazdagodjanak. Ennek a bajnokság a legjobb formája, amit a jövőben bővíteni szándékoznak a szervezők. Az eredeti ötlet 5-5 csapattal volt megtervezve, de végül 3-3 csapattal rajtoltak a hírös városiak két csapatát is beleértve.

A résztvevő csapatok minden egyes fordulóban körmérkőzéseket vívtak, aminek a végeredménye az idősebbeknél izgalmasra sikerült. Mivel többször is sor került körbeverésre a verseny folyamán, a bajnokság végére pontegyenlőség alakult ki, így a gólarány döntötte el a helyezéseket.

 

 

Országközepe bajnokság 2012/2013

Fiú U8 végeredmény:

 

  1. Dabas VSE KC
  2. Lajosmizse UKC
  3. Kecskeméti Sportiskola
A csapat tagjai:
Balis Dominik, Czát Bakács Gábor, Csányi Péter, Farkas Ádám, Fekete Kovács Viktor, Kovács Gergő, Kovács Rajmund, Nagy Máté, Magy Péter, Pagonyi Sebestyén, Tóth Balázs, Tóth Ferenc, Vincze Balázs, Anka Rita edző.
Fiú U9 végeredmény:
  1. Kecskeméti Sportiskola
  2. Dabas VSE KC
  3. Lajosmizse UKC
A csapat tagjai:
Deák Milán, Elek Gábor(kapus), Farkas Marcell (kapus), Fekete Bálint, Ferenczi Máté, Fodor Zalán, Gődér Balázs, Harmat András, Horváth Csaba, Kiss Bertalan, Kovács Dominik, Lenti Zsombor, Magyar Bálint, Nagy Zsombor, Piroska Ádám, Rédei Barnabás, Szép Regő, Tarjányi Tamás edző.
Köszönjük a szülők segítő munkáját!
Gratulálunk mindkét csapatnak az eredményhez!
Hajrá KESI!!!

 

Kategória: Archív