Vége a lányok veretlenségi sorozatának

Vége a lányok veretlenségi sorozatának

Megszakadt a kosaras lányok csodálatos menetelése. Szerencsére csak „Csatát” veszítettünk!

Péntek este 19:00-tól játszották kadett lányaink a leány Kiemelt Bajnokság 6. fordulóját, az eddig még rajtunk kívül veretlen Csata D.S.E.-vel.

Az első negyedet nagyon jól kezdtük 12:5-re vezettünk, aztán jött a Csatásoktól megszokott lendület és egy szempillantás alatt feljöttek egálra. 40 percen keresztül emberfogással próbáltuk tartani magunkat.Igazából egy játékosukra kellett koncentrálnunk védekezésünket, ami nem mindig és nem midnenkinek  sikerült. Az első félidőben tulajdonképpen fej-fej mellett haladt a két csapat és a második játékrészt 4 pontos vendég vezetéssel kezdtük.

Az első nagyobb különbség 11 pont volt a fővárosiaknak a 4. negyed elején. Ez azért alakult ki, mert támadásink elég kapkodósak voltak és védekezésben elfelejtettük, hogy gyenge oldalról segíteni kellene. Ebből kaptunk néhány bosszantó kosarat, amivel könnyen elhúzott ellenfelünk.

Ennek ellenére nem adtuk fel a küzdelmet és a 35. percben még mindig 10 pont volt a Csatának, de megráztuk magunkat és bár 4 ponttal kikaptunk, nagyot küzdöttünk a végén.

Az egyetlen fájó dolog ebben az, hogy úgy is meg tudtuk volna verni a budapesti gárdát, hogy nem játszott szinte senki sem jól csapatunkban egy ember kivételével. Vajon mi lett volna  a végeredmény, ha 2-3 ember hozza azt, amit igazán tud? Reméljük erre megkapjuk a választ, a visszavágón, és mi lépünk le majd győztesként a pályáról.

Kecskeméti SI – Csata D.S.E. 58:62 (15:16, 15:18, 10:17, 18:11)
Kecskeméti SI: DOBOS 25, Ősze 9, Nagy H. 6, Gereben 9, Kálló 2. Csere: Domokos 2,Rimóczi, Boros 1,Erki 4, Futaki, Gömöri, Mikó.
Edző:Radics Anna

Csata D.S.E. legjobbjai: Horváth 30, Király 12. Edző: Tursics Sándor.

Következő mérkőzésünket november 13-án Miskolcon fogjuk játszani!

HAJRÁ KECSKEMÉT!

Kategória: Archív