U10 Megye Döntő

U10 Megye Döntő

Már beszámoltunk az Erima bajnokság megye döntőkből továbbjutott csapatokról. Az U10-es fiú csapat Lajosmizsén küzdötte a régió döntőbe magát.

A selejtező két csoportjából a hírös városiakon kívül a Kalocsa, a Soltvadkert és a hazai csapat találkozott február 23-án a Fekete István Általános Iskola sportcsarnokában. A forduló színvonalát és izgalmát a körbeveréses eredmények igazolják.

 

Csapatunk első mérkőzésén a Lajosmizse UKC együttesével mérte össze erejét. Mindkét csapat zárt védelemmel kezdte az első félidőt, amely eredménye 6-6. A második félidőben jobban tudta helyzeteit kihasználni a lajosmizsei csapat, mieink igyekeztek felzárkózni, viszont ez kevésnek bizonyult a betegség miatt hiányosan felálló csapatunknak.

A Gézengúz UKC elleni mérkőzés hasonló hangulatban telt, azonban csapatunk már jobban összpontosítva, kevesebb hibát ejtve a második félidőt előnyben kezdhette (6-5), amely növelésével, az ellenfélnek csak 2 gólt engedve, 13-7 arányban fejezte be a mérkőzést. A kalocsai gárda két vereséggel várta utolsó mérkőzését.

A továbbjutás ekkor már biztos volt, viszont a régió döntőn a megye döntő első helyezettjei könnyebb sorsolást kapnak, ezért a vadkertiek elleni összecsapás nagy fontossággal bírt. Legyőzték szoros és izgalmas meccsen a hazai és a kalocsai csapatot, ami tovább fokozta a fiaink harci szellemét a találkozó előtt. Meg is lett az eredménye: dinamikus, igazi csapatjátékkal már az első félidő hajrájában magabiztos előnyhöz jutottunk (9-4). A mérkőzés iramát megtartva a hírös városiak a második félidőt is hozták, amely kialakította a 14-8-as végeredményt.

A körbeveréssel zárult viadalon a három továbbjutó közül a legjobb gólaránnyal rendelkező Kecskeméti Sportiskola csapata lett az első.

 

  1. Lajosmizse UKC- KESI 15:13 (6:6)
  2. Gézengúz UKC – Soltvadkert 11:13 (5:7)
  3. KESI – Gézengúz UKC 13:7 (6:5)
  4. Lajosmizse UKC – Soltvadkert 8:9 (4:2)
  5. Gézengúz UKC – Lajosmizse UKC 11:15 (5:8)
  6. Soltvadkert – KESI 8:14 (4:9)
Végeredmény:
  1. Kecskeméti Sportiskola 4 pont 40:30 +10
  2. Lajosmizse UKC 4 pont 38:33 +5
  3. Soltvadkert 4 pont 30:33 -3
  4. Gézengúz UKC 0 pont 29:41 -12

 

A csapat tagjai:

Czégai Levente, Szeverényi Bence, Francia Zalán, Csikós Alex, Gallina Csanád, Mogyorós Bálint, Szeverényi Szabolcs, Sipos Ábel, Fazekas András, Szabó Attila, Bodnár Balázs, Márton Krisztián, Fehér Péter. Edző: Csergő József

A felkészülésben segít: Mogyorós Zoltán

 

Gratulálunk a csapatnak!

HAJRÁ KESI!!!


Kategória: Archív