Tudásuknak megfelelően harcoltak a KESI-s vízilabdások

Hétvégi vízilabda eredmények – 2016.12.17-18.

 

Markovits Kálmán Gyermek Bajnokság 2004

KESI – Velencei-Tavi UVE 28:1

Az első perctől kezdve határozottan játszott a csapat. Nem volt kérdés a győzelem. A mai mérkőzésünkkel csoportmásodikként jutottunk tovább a tavaszi rájátszásra, ahol a legjobb nyolc között folytatjuk szereplésünket. Gratulálok a csapatnak a mai mérkőzéshez és a felsőházba jutáshoz! (Gyenes István)

KESI – Budafóka 8:18

Vidám Vízilovak – KESI 16:4

Papírformának megfelelő eredmények születtek. A fiúk tették a dolgukat, tudásuknak megfelelően játszottak, talán elkélt volna egy kicsivel több bátorság a helyzetek kihasználása terén. Köszönet a srácok aktív, lelkes hozzáállásáért! (Jánosi István)

Országos Gyermek Bajnokság

KESI – UVSE II. 8:9

A mai mérkőzésen ellenfelünk védekezése meglepte a csapatot. Az első két negyedben, amikor kötelező szorost játszani, sajnos az UVSE csapata fölényesen uralta ezt a két játékrészt. Nagyon későn jöttünk vissza a mérkőzésbe, ami ma csak ennyire volt elég. Nincs miért szégyenkezni, jelenleg a csoport bronzérmes helyén állunk. Tavasszal a rájátszásban van még lehetőségünk javítani! (Gyenes István)


Országos Serdülő Bajnokság

KESI – UVSE II. 6:8

Az első három negyedben az idény legjobb védekezése mellett nehezen találtuk a lövőhelyzeteket. A negyedik játékrészben kissé felborult a pálya, de derekasan harcoltak a fiúk és Vivi! Az eredmény jól tükrözi a játék képét. (Merész András)

 

Országos Ifjúsági Bajnokság

KESI – UVSE II. 5:20

Bár idén először tudtunk felállni hiányzók nélkül, de most sem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat! (Merész András)

Kategória: Archív, Vízilabda