Tavaszi éremeső a ping-pongosoknál

Tavaszi éremeső a ping-pongosoknál

Még a húsvét előtt megrendezett serdülő és ifjúsági csapatbajnokságon, illetve serdülő és ifjúsági egyéni MOATSZ Kupán remekeltek fiataljaink.

Már az első nap rögtön egy szenzációval indult, ahol az ötödik helyen kiemelt serdülő lány csapatunk kiélezett, nagy csatában felülmúlta a vetélytársakat, így állhattak a dobogó legfelső fokára.

Másnap a serdülő egyéni versenyszám következett, ahol folytatva a remek játékot Füle Kata és Drabant Anita is a dobogóra állhatott. Ezt követően ifjúsági csapatversenyek voltak. Ott mindkét nemben képviseltettük magunkat. Lányoknál harmadik helyet sikerült szerezni, míg fiúknál a második hellyel okoztunk meglepetést a mezőnynek. Ennek oka, hogy a 20 induló csapatból 9-12. helyen emelték ki a fiúkat. A főtáblán kétszer is sikerült 4:3-as győzelemmel továbbjutni, ami nagy lelki erőt adott a fiúknak de sok energiát vett ki belőlük a döntőre. Az ifjúsági egyéni versenyszámban is mindkét helyen volt dobogósunk. Balázs Bence ismét a ranglista első kiemeltjét verte meg, ezzel jutott be a döntőbe ahol aztán alulmaradt. Eredményére még a válogatott edző is felfigyelt.

A versenyeket Imre Leila zárta tökéletesen, aki a lányoknál tudta megszerezni az aranyérmet, végig magabiztosan verve az ellenfeleket. Így a 4 nap alatt 8 versenyszámból 6-szor sikerült játékosainknak a dobogóra állni. Így összességében a kecskeméti klub lett a legeredményesebb ezen a versenyhéten!

Serdülő lány csapat 1. hely: Csapattagok: Füle Kata, Drabant Anita, Zsitva Vivien, Nyíri Kata, Schnedl Atina

 

Serdülő lány csapat

 

 

 

 

 

 

 

 

Serdülő lány egyéni 3. hely: Füle Kata és Drabant Anita

 

Serdülő lány egyéni

 

 

 

 

 

 

 

Ifjúsági lány csapat 3. hely: Csapattagok: Imre Leila, Füle Kata, Drabant Anita, Czvalinga Dóra

Ifjúsági fiú csapat 2. hely: Csapattagok: Kramarics Gergő, Balázs Bence, Kiss Bálint, Jádi Dominik

Ifjúsági lány egyéni 1. hely: Imre Leila

Ifjúsági fiú egyéni 2. hely: Balázs Bence

Kategória: Archív