Taroltak a judosok a hétvégén

Taroltak a judosok a hétvégén

Ezen a hétvégén rendkívül bő volt az éremtermés a Kecskeméti Sportiskola Judo szakosztályában. A korosztályos országos bajnokságokon négy dobogós helyezést gyűjtöttek össze a KJC-KESI versenyzői.

A ceglédi U23-as országos bajnokság két érmet is hozott a versenyzőknek. Cseh Márk 66 kg-ban ezüst-, míg Szabó Levente 60 kg-ban bronzérmet szerzett. Szabónak négy győzelmet kellett abszolválnia, mert az ő súlycsoportja volt a népesebb.
Cseh Márknak elég volt három győztes meccs a döntőhöz. A döntőben sajnos önveszélyes technika miatt leléptették a bírók.

Cseh Márk

Cseh Márk

Szabó Levente

Szabó Levente

Major Ádám magyar bajnoki címet nyert Debrecenben, ahová két versenyzővel utazott a szakosztály Kerekes Sándor és Nagysolymosi Tibor edzők kíséretében.
Major Ádám megvédte Magyar Bajnoki címét: a múlt évben Diák B korosztályban, idén pedig Diák A korcsoportban, 60 kg-ban győzedelmeskedett négy mérkőzés megnyerésével. Egy kivételével mindegyiken iponnal győzedelmeskedett. Bemutatta változatos technika repertoárját, hiszen dobással és földharctechnikával is nyert mérkőzést.
Pusztai Zalán pedig harmadik helyezést ért el, 49 kg-ban 3 mérkőzést vívott, kettő győzelem és egy vereség után állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Major Ádám

Major Ádám

Pusztai Zalán és Major Ádám edzőikkel

Pusztai Zalán és Major Ádám edzőikkel


Edzők: Nagysolymosi Sándor, Kerekes Sándor, Nagysolymosi Tibor

Kategória: Archív, Judo