Szombathelyen is érmet nyertek a Kesi-Spartacus asztaliteniszezői!

Szombathelyen is érmet nyertek a Kesi-Spartacus asztaliteniszezői!

2012. szeptember 22-én, Szombathelyen versenyeztek a Kesi-Spartacus ifjúsági korosztály tagjai. A Vörsas Kupán az ifjúsági versenyzőket Balogh Erik, Tóth Áron, Szabó Levente, Varaga Roland képviselte. Az ország nyugati határszélen fekvő Szombathely hosszú évek óta rendezi az ifjúságiak és felnőttek számára ranglista versenyét.

A Kesi-Spartacus versenyzői sikeresen szerepeltek az ifjúsági versenyszámban. Az ifjúsági párosban, még serdülő korosztályú Balogh Erik és Kramarics Gergely (Celldömölki VSE) a 3. helyet szerezte meg. Egyéniben Balogh Erik a 4 közé jutásért a későbbi győztestől a válogatott Szita Márton (Celldömölki VSE) maradt alul, Szabó Levente 8 közé jutásért, míg Varga Roland és Tóth Áron a 16 közé kaptak ki.

Fodor Miklós edző: Nagyon fontos ifjúsági ranglista pontokat gyűjtöttek a srácok. Sikerült olyan mérkőzéseket megnyerni ahol hátrányban voltunk és sikerült jó versenyzéssel a magunk javára fordítani. Az elkövetkező hónapokban fontos csapatmérkőzések várnak a versenyzőinkre NB-II és NB-III ban és korosztályos újonc, serdülő és ifjúsági eseményeken.

Hajrá Kesi-Spartacus! Hajrá helyi érték!

Balogh Erik a dobogó 3. helyén!

Kategória: Archív, Asztalitenisz