Röplabdás KESI-s érmek Szegedről

Röplabdás KESI-s érmek Szegedről

 

106 fiú-lány csapat indult Magyarország egyik legnagyobb utánpótlás versenyén Szegeden a múlt hétvégén a Markovics emlékversenyen.

3 korcsoportból, szuper mini, mini, és gyermek az utóbbi kettőben szerepeltek kiemelkedően a kecskeméti röpisek.

Eredmények

A gyermek fiúk mezőnyében 8 csapat indult. A KESI-Arany és a KESI-Vásárhelyi csapata veretlenül menetelt a döntőig, ahol színvonalas mérkőzésen az Aranyosok nyertek 2:1-re. A bronzérmet a Kunhegyesiek szerezték meg.

 

A KESI-Arany kupagyőztes gyermek csapatának a tagjai: Pesti Marcell, Fazekas Gábor, Riedl László,Kanizsai-Nagy Ákos, Potz Levente, Leiner Péter, Pinczés Balázs, Kiss Ferenc, edző: Nagy Péter, különdíjas: Pesti Marcell

A KESI-Vásárhelyi II. helyezést elért gyermek csapatának a tagjai: Punyi Milán, Papszigeti Márk, Hedrich Mátyás, Ormándi Ákos, Szabó Pál, Varga Norbert, edző: Seremet Atilla, különdíjas: Papszigeti Márk.

A bronzérmet a Kunhegyesiek szerezték meg.. A KESI-Vásárhelyi II csapata az V., a KESI- Katona együttese pedig a VII. helyen végzett, ifj. Dunszt Ferenc vezetésével.

A minik 18 csapatos mezőnyében a KESI-Arany együttese a dobogó harmadik fokára állhatott. A kupagyőztes a Dabronc, míg az ezüstérmes a Kaposvár csapata lett.

A KESI-Arany III. helyezést elért mini csapatának a tagjai: Török Szabolcs, Dobos Péter, Füri Balázs, Váczi Ottó, Szikora Dávid, edző: Szabó István, különdíjas: Dobos Péter.

A miniknél a KESI-Vásárhelyi I. csapata V., a II. csapata XII., míg a III. együttese XIII. helyezést szerzett. A KESI-Arany II. csapata pedig XVII. helyen végzett.

 

Kategória: Archív, Röplabda