Remekeltek a fiú vízilabdások a hétvégén

Remekeltek a fiú vízilabdások a hétvégén

A Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztályának hétvégi eredményei:

Kőnigh György Gyermek 2006 Bajnokság

ALFA SC – KESI 1:28

A Kecskemétiek a mérkőzés alatt végig jól védekeztek, amiből sok labdaszerzés született. Megúszni a mérkőzés alatt csak nekünk sikerült, köszönhetően a szoros emberfogásnak. Pontos passzok és indítások jellemezték a játékunkat. A csapat szinte minden tagjának sikerült gólt lőnie, ez is mutatja, mennyire játszottak csapatként.

Edző: Adamik Gábor

 

Rusorán Péter 2004 Bajnokság

VASAS – KESI 4:20

Azt kértem mindenkitől, hogy legyen sebesség a vízben; illetve, hogy a Vasas góllövő listát is vezető játékosát vegyük ki a játékból. Sikerült! Nagyon jól védekeztünk és nagyon gyorsan reagáltunk mindenre. Sok jó egyéni teljesítményt mutattunk be, illetve a kapuban is stabilak voltunk.

Ősszel a Somóczi Kupán 12:9-re nyertünk ellenük, most sikerült jóval jobb játékot bemutatnunk. Ezzel a győzelmünkkel már biztos a felsőház, de ettől még a maradék két mérkőzésen is a maximális teljesítményt várom el.

Gratulálok mindenkinek!

Edző: Gyenes István

 

Országos Leány Bajnokság

Gyermek:

KESI-FTC Utánpótlás 1:7

Nagyon verekedős, sérülésekkel teli mérkőzést vesztettünk el az FTC csapatával szemben. Kulcsjátékosaink nem találták el a kaput.

Serdülő:

KESI-FTC Utánpótlás 2:14

Végig vezetett az FTC, a serdülő meccset gyerekjátékosok játszották végig. A KESI csapat fele sérült, vagy beteg volt, így őrölt fel az ellenfél bennünket.

Edző: Ádám Zsuzsanna

 

Országos Fiú Bajnokság

Gyermek:

KESI – HONVÉD KPS 16:9

Ismét jó kezdés után, sikerült magunkra húzni az ellenfelünket. A véghajrában viszont sikerült sebességet váltanunk és hét góllal nyertünk.

Serdülő:

KESI – HONVÉD KPS 13:8

Sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat. A második játékrész vége felé már mi diktáltunk, így magabiztos győzelem lett a vége.

Ifjúsági:

KESI – HONVÉD KPS 5:17

A második negyed közepéig jól tartottuk magunkat. Gratulálok a két győzelemhez!

Edző: Gyenes István, Jánosi István

Fotó: Kohári Péter

Fotó: Kohári Péter

Kategória: Archív, Vízilabda