Remek kezdés az országos gyermekbajnokság felsőházában!

Remek kezdés az országos gyermekbajnokság felsőházában!

Nagy várakozás előzte meg a tavaszi kezdést, mind a játékosok, mind az én részemről is, mert ilyenkor nem csak a csapat, de az edző is „vizsgázik” a felkészítés hatékonyságából, eredményességéből.

A hosszú szünetet ugyan sikerült egy Berlinben eltöltött edzőtáborral változékonyabbá tenni, de a három hónap szünet az nagyon sok volt. Az elmúlt 2-3 hét már nagyon nyűgös volt a játékosoknak, mert csak azt érezték, hogy edzünk állandóan, és nem kapunk visszaigazolást a munkánkra. Vagyis nincsenek meccsek, ahol igazolhatnánk fejlődésünket.

Eljött az idő, hogy megmutassuk az UVSE csapatának és a többieknek is, hogy mi felkészültünk becsülettel a felsőházra, és nem adjuk könnyen a bőrünket.

Az első negyed úgy zajlott, ahogyan mindenki szerette volna. Az eredmény a negyed végén 5-0.

A második negyedet egy kicsit lazábbra vette a csapat, ezért csak 8-2 volt az eredmény. A harmadik negyedben bejöttek a 96-os csapat eddig a cserepadon ülő játékosai, és bár szépen megállták a helyüket, a negyed végén 9-5 volt az állás. A negyedik negyedre visszajött a kezdő csapat és visszaállt az élet a rendes kerékvágásba és a negyedet valamint a mérkőzést is 14-6-os remek eredménnyel zártuk.

KESI orsz. 14 – 6 UVSE

5-0, 3-2, 1-3, 5-1.

Góllövők: Földházi Dávid 4, Zubek Levente 4, Szabó Boldizsár 3,

Rácz Tamás 2, Simon Gábor 1.

Kiemelkedően játszott az egész csapat! Gratulálok mindenkinek!

Kategória: Archív