Osb első forduló

Osb első forduló

Október 24- én játszotta le az első fordulót a KESI leány röplabda csapata a 2009-2010 -es serdülő bajnokságban.

A tavaji versenysorozat végeredménye alapján kialakított csoportot a legjobb 4 csapat alkotja, a VASAS, a BSE, a BÉKÉSCSABA és a KESI.Az első tornát Békéscsabán rendezték ahol lehetőség adódott a visszavágásra a tavaji vereségért illetve felmérni azt, hogy hol tartunk a felkészülésben.A vártnál is jobban szerepelt a csapat.

Az első mérkőzésen lelkes, erőteljes játékkal 3:0 arányban vertük a hazaiakat. Ez azért is volt örömteli, mert tavaj a döntőn, a bronz meccsen 3:2- re kikaptunk.

A következő felállásban kezdtünk: Orosz Adrien, Lédeczi Lilla,Tóth Evelin, Kanizsai Dorottya, Fehér Anna, Juhász Janka, a liberó: Péteri Judit

A második mérkőzést a bajnok VASAS-sal játszottuk.Annak ellenére, hogy 3:0- s vereség lett a vége hatalmas küzdelem, kiegyensúlyozott játék volt a jellemző és a lányok megérezték, hogy nem kell tartani az ellenféltől,mert szinte egyforma tudású a két csapat.

A BSE elleni harmadik mérkőzés kicsit furcsán indult, mert egy ismeretlen, új csapattal érkeztek, nem ismertük őket. Látszólag közepes képzettségű játékosok voltak, de hatalmas lelkesedéssel megnehezítették a dolgunkat. Azért a lányok összekapták magukat és ha nehezen is,de győztünk 3:0- ra.Ezn a mérkőzésen is az előzően említett csapat kezdett, s még szerepet kapott Boros Barbara, Nagy Réka Is.

Összefoglalva reménytkeltő a továbbiakra nézve ez az eredmény és bízunk a jó folytatásban. Cél Az országos döntőbe jutás amit ez a csapat elérhet , ha továbbra is keményen dolgozik és akkor nagyon sok örömünk lesz még.

Kategória: Archív, Röplabda