Országos Serdülő Bajnokság értékelése

Harc a felsőházért. Serdülő (1994-es) csapatunk féléves munkájának értékelése.

Az OSB F csoportjában versenyző Kecskeméti Sportiskolás csapat az 5. helyen áll nagy versenyben a 4 közé jutásért!!! Mivel, ha az első 4 hely valamelyikén végzünk, akkor a felsőházba kerülünk, ahonnan bejuthatunk az országos döntőbe.

Július utolsó hetében kezdtük a felkészülést napi kétszeri foglalkozással! Az első bajnoki mérkőzést a nagy rivális Kiskunhalas otthonában vívtuk, ahol tudatos, jól felépített játékkal biztosan hoztuk el a 2 pontot!!! Aztán egy könnyebb mérkőzés várt ránk, majd a bajnokesélyes otthonába látogattunk, ahol egy nagy vereségbe szaladtunk bele….

Aztán ismét könnyebbnek vélt ellenfelekkel csatáztunk, hullámzó teljesítménnyel, de biztos győzelmekkel. Törökszentmiklóson sajnos elvéreztünk és ez a 2 pont most nagyon hiányzik, mert így biztosabb lenne a helyünk a felsőházban!

A kis csapatom szorgalmasan dolgozik, fejlődik és egyre színesebb és tudatosabb játékelemekkel tarkítva nehezíti meg az ellenfelek dolgát! Még a jó erőkből álló Békéscsaba is megizzadt a 2 pontért a „kecskeméti oroszlánbarlangban” !!!! Az OSB-s csapatból már 2 játékos— Kun Attila és Majoros Máté bemutatkozott az NB1-es serdülőcsapatban,hogy játéktudásukat ott is eredményesen kamatoztassák.

Január 8-án folytatódik a pontvadászat, amikor is szeretnénk győzelemmel kezdeni az új évet!!!

Külön gratuláció és dicséret illeti Kun Attila sporttársat, aki meghívót kapott a korosztályos nemzeti válogatottba!!! Kiemelném még Sebestyén Ákos, Kovács Gergő, Kármán Nándor Majoros Máté munkáját és teljesítményét, illetve Huszti Péter és Tóth Dénes néhai „segítségét”. Új tehetségek tűnnek fel, akiket szárnyaink alá veszünk és versenyeztetjük, ha már eljött az ideje (Köhler Patrik), illetve reméljük, mihamarabb csatlakozik a teljes munkához Endrész Viktor, aki derékpanaszai miatt nem tudott játszani az idén. A csapat tagjai:

  1. Kovács Gergő
  2. Kun Attila
  3. Majoros Máté
  4. Sebestyén Ákos
  5. Kármán Nándor
  6. Németh Krisztofer
  7. Horváth Péter
  8. Kovács Tamás
  9. Bán Péter
  10. Miskolci Ábel

Játszottak még: Huszti Péter, Tóth Dénes, Bozsó Benjamin, Huszti Gábor, Madari Dániel, Horváth Andor! További eredményes munkát, sok győzelmet valamint Boldog Karácsonyt és Sikeresebb Új Esztendőt Kívánunk!!!

Edző: Apró Ferenc

Kategória: Archív