Országos bajnok a KESI mini fiú röplabda csapata

Országos bajnok a KESI mini fiú röplabda csapata

 

A hétvégén Budapesten a Vasas otthonában, a Folyondár utcai csarnokban rendezték meg a röplabdázók egyesületi országos mini, és szupermini korosztály döntőjét a fiúknál, 12-12 csapat részvételével. Az eseményről Nagy Péter vezetőedző számol be.

A mini korosztályban (képünkön), megismételve a tavalyi sikerüket, nagyon meggyőzően szerezték meg a bajnoki címet a kecskeméti röpisek, pedig az utolsó edzésen Füri Balázs a kezdő csapat tagja térdsérülést szenvedett.

 

Mind az 5 mérkőzésüket főlényesen, jó játékkal nyerték meg, így teljesen megérdemelten szerezték meg az aranyérmet. A szövetség szakemberei és az ellenfelek edzői is elismerték, hogy a kiemelkedően legfelkészültebb csapat állhatott a dobogó tetejére, a döntőben a dabronciakat legyőzve.

A csapat tagjai: Pesti Marcell, Török Szabolcs, Dobos Péter, Váczi Ottó, Seres Dominik, Csókás Botond, Márton Milán, Sutus Ádám, edző: Szabó István.

Pesti Marcell kapta az országos döntő legjobb játékosának, Szabó István pedig a legjobb edzőnek járó díjat!

A szuperminiknél a KESI csapata 3 győzelemmel és 2 vereséggel a IV. helyen végzett, sok tapasztalatot szerezve. Az együttes tagjai: Surányi Kristóf, Kanizsai-Nagy Ádám, Pásztor Martin, Keskeny Dániel, Kasnyik Bence, Gyulai Márk, edzők: Szabó István, Seremet Attila

 

Hajrá KESI!!!

 


Kategória: Archív, Röplabda