Öröm volt a csapatot irányítani ezen a meccsen!

Öröm volt a csapatot irányítani ezen a meccsen!

Az elmúlt héten súlyos vereséget ránk mérő Vodafone Pólósuli (Vasas) volt az ellenfél ismét.

Természetesen sokkal esélyesebbek voltak nálunk az átlagban 15-20 cm-el magasabb és legalább 1,5 évvel idősebb ellenfeleink. A csapattól csak annyit kértem, hogy nem szeretném azt még egyszer végigszenvedni, amit az elmúlt héten láttam. Akkor nem volt akarat, elszántság, ötlet, vagyis csak bent voltak a vízben és kész.

Ma teljesen más csapatot láthattak a kilátogató Vasas szülők és a nézők is. Leányfalun. Egy olyan csapatot, akik ameddig az erejükből futotta addig űzték hajtották az ellenfelet.

A második negyed közepén még mi vezettünk 2-1-re. Ekkor Jánosi rosszul adta kapusunknak a labdát, az ellenfél lecsapott rá és kaptunk egy méterről egy gólt és innentől már futottunk az eredmény után. Az eredmény nem tükrözi a játék képét, mert az, aki látta a meccset, és nem elfogódott, azt mondhatta volna, hogy 3-4 gól van a két csapat között.

Ellenfelünk edzője reklamálásért a második negyedben sárga lapot kapott. Utána is végigreklamálta a mérkőzést, sőt a mérkőzés után is veszekedett az egész bírói stábbal. Itt merül fel a kérdés, hogy ezt ő hogyan teheti meg büntetlenül, míg mások egy szemöldökráncolásért is pirosat kapnak. Tapasztalatom szerint más edzőket ilyen viselkedés után 6-10 meccsre eltiltják. Igaz azok nem a Vasas edzői.

A fiúk a végére nagyon elfáradtak, ezért egyre több hibát követtek el, de elmondható így is, hogy amennyiben kihasználtuk volna azt a 9 emberelőnyt, amit kiharcoltunk, akkor sokkal szorosabb lehetett volna az eredmény. Az elmúlt heti mérkőzéshez képest óriási eredménynek tekintem azt, hogy szellemileg, de főleg akaratilag megújult CSAPAT lépett fel a sokkal esélyesebb Vasas ellen, úgy hogy ameddig ez a nyolc ember bírta a 16-al szemben addig szoros volt az eredmény.

A mérkőzés után a sátorból kijöttünk Holka Józseffel, (akinek ezúton is szeretném megköszönni segítségét) amikor megállítottak bennünk a Vasas játékosok szülei és gratuláltak a kecskeméti fiúk teljesítményéhez. Büszkék voltunk a srácokra!

Gratulálok az egész csapatnak elsősorban ahhoz, hogy egyetlen pillanatig sem adták fel!

Vodafone pólósuli 14 – 3 KESI 98′
1-2, 6-0, 4-1, 3-0.

Játszottak: Hornok Benjamin kapus, Kalmár Ferenc, Jánosi Martin, Simon Balázs 3, Rehák Viktor, Borsos Botond, Holka Dániel, Nagypál Sámuel.

Kategória: Archív