Nem voltunk fejben ott

Fájó vereség a 96-os vízilabda bajnokságban szombaton, míg vasárnap sima győzelem a gyermekeknél a Debrecen ellen.

Monor 7 – 3 KESI 96’

2-0, 1-1, 3-1, 1-1.

Góllövők: Simon Gábor 1, Berkes Gergő 1, Trifont Gyula 1.

Sajnos bekövetkezett az, amire már régen számítottam, mikor a csapat nem tudta hozni a mérkőzést, mert mindenki a másiktól, de főleg egy embertől várta a megoldást.

Ez a játékos pedig nem tudta azt nyújtani, amit vártunk tőle. Nem jöttek a szokásos góljai, mert nem ment a játék, nem jöttek a passzok, és az ellenfél is csak azzal volt elfoglalva, hogy amint megkapja a labdát, már szabálytalankodtak is vele. Simon Gábor most nem tudta azt megcsinálni, amit eddig szinte mindig. Már az elején az egyik bíró három alkalommal is megállította egy szabaddobást adva a kiállítás helyett, hogy ne tudjon érvényesülni. A későbbiekben ítélt olyan ötméterest is, amire a másik sípmester is felhúzta a szemöldökét. Már ekkor látható volt, hogy célja, hogy megakadályozza, hogy mi ezen a napon sikeresek legyünk. Természetesen a csapat sem úgy reagált, mint az elvárható lett volna, mert senki nem vállalta át, ill., aki átvállalta, az nem tudta megoldani a problémákat. A végén már fejetlenül, a rengeteg helyezkedési probléma miatt teljes káosz volt a fejekben. A rossz passzok tömkelege még rontott a helyzeten. Elmondhatjuk, hogy a Monor, csapatként fölénk nőtt, és betartva a taktikai utasítást, vagyis a játékunk széttördelését, megérdemelten nyert. A végelszámolásnál nagyon fog hiányozni ez a három pont. Jó lenne, ha a csapatból többen elgondolkodnának azon, hogy a tavasszal ezeket, a csapatokat, akiktől most kikaptunk, azokat megvertük még.

A nagyon keveset játszó fiatalabb 97-es játékosok, sokat fejlődtek. Remélem egyre több lehetőséget kapva fognak kiszorítani embereket, akik időnként túlértékelik magukat és a csapatban elfoglalt igen ingatag helyüket. Kár, hogy van olyan játékos is, aki még a telefont sem emeli fel, hogy nem jön a mérkőzésre.

Debrecen 1 – 13 KESI orsz.

0-4, 1-2, 0-3, 0-4.

Góllövők: Simon Gábor 5, Rácz Tamás 3, Szabó Boldizsár 3, Zubek Levente 2.

Igazából erről a mérkőzésről nincs mit mondani, mert az eredmény magáért beszél. Kötelező győzelmet hoztuk úgy is, hogy a kezdő csapatból ketten hiányoztak betegség miatt.

Kategória: Archív, Vízilabda