NB-III. Dél- Alföldi csoport

NB-III. Dél- Alföldi csoport

Az NB-III. Dél – Alföldi csoport 7-8. forduló eredményei

Először az Orosháza csapatával 2011. 11. 19-én mérkőztek a fiataljaink. A játékerőben sokkal, erősebb csapattal szemben majdnem sikerült meglepetést szerezni. 10/8-ra Orosháza nyert, de a mérkőzés elején már 5/1 re is a Kecskemétiek vezettek. A rutinos vendégcsapatnak sikerült fordítani és a megnyerni a mérkőzést.

Győztesek: Hornyák Tibor 2, Tóth Áron 2, Varga Roland 2, Gyarmati Zsolt 1 és a Tóth-Varga páros.

Gyulai AK csapatát 2011. 11. 26-án fogadták a Sparisok. Magabiztos jó játékot mutatva nyerni tudtak játékosaink. A végeredmény is (13/5) mutatja, hogy egy pillanatig nem volt kérdéses hogy melyik csapat szerzi meg a 2 pontot.

Győztesek: Hornyák Tibor 4, Tóth Áron 3, Szabó Levente 3, Varga Roland 2, Tóth-Varga páros.

Az eddig lejátszott fordulok után a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 4. helyen áll az NB-III. Dél-Alföldi csoportjában.

Hornyák Tibor, Tóth Áron, Gyarmati Zsolt, Dézsi Krisztián állt asztalhoz.

A mérkőzéssel egy időben rendezték a Kecskeméti Sportiskola 2011-12 évnyitóját az újonnan épülő fedett uszodában. Ezen az eseményen Varga Roland vehetett át kitüntetést az előző évben nyújtott teljesítményéért.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Békési TE    6/12
Győztesek:

  • Hornyák Tibor 2 győzelem
  • Tóth Áron 2 győzelem
  • Gyarmati Zsolt 1 győzelem
  • Dézsi Krisztián 0 győzelem

Hornyák Tibor / Tóth Áron páros 1 győzelem

Fodor Miklós edző: Az esélytelenek önbizalmával játszhatott csapatunk. Nem adtuk fel, de ezt a jelen lévő szurkolóink is láthatták. A megnyert mérkőzések biztatóak a jövőre nézve.

Kategória: Archív, Úszás