Nagyon fontos három pontot szereztünk!

Nagyon fontos három pontot szereztünk!

A csapatért küzdő játékosok megmutatták, hogy tudnak győzni!

Hagytam magamban érni a pénteki Honvéd elleni mérkőzést, és direkt nem néztem vissza a mérkőzésről készült felvételt, csak vasárnap délután, mikor Koncz Péterrel elemeztük a meccset. Nagyon hasznosnak bizonyult, a közös elemzés, mert igazolva láthattuk mindannyian, hogy amiket elmondtam a mérkőzés után, az bizonyítást nyert.

Tudtuk, hogy nem lesz könnyű meccs, de azt elmondtuk a mérkőzés előtti taktikai értekezleten, hogy az előző pénteki meccsen ki mit hibázott. Felhívtuk a figyelmet a hibákra, és a fiúk 90%-ban betartották az utasításokat.

Budafóka 11 – 13 KESI orsz.

2-2, 2-3, 3-5, 4-3.

KESI: Szilágyi Bence kapus, Szabó boldizsár 1, Rácz Tamás 4, Zubek Levente 5, Földházi Dávid 1, Simon Gábor 1,Trifont Gyula 1, Vida Mihály, Nagy Szabolcs, Tatár Patrik, Budai Ákos kapus.

Az első negyedben még idegesek voltunk, de már látszott, hogy ezt a meccset csak mi veszíthetjük el. A második játékrész végén akár 2-3 góllal is vezethettünk volna, mert sokkal jobb edzettségi állapotban vagyunk, mint ellenfelünk. Ezt bizonyították a rövid keskeny pálya ellenére is a megúszások, amiket ugyan nem használtunk ki, mert nem ért oda a labda, vagy rossz passz gátolta a befejezést.

A harmadik negyedben sikerült az, amire már számíthattam az előző negyed történései alapján, hogy annak ellenére is 3 gólos előnnyel zártuk a negyedet, hogy Szabó Boldizsárt kipontozták a bírók.

A negyedik negyedben aránylag biztosan tartottuk az előnyünket. Cseréink bebizonyították, hogy képesek olyan teljesítményre, ami a jövőre nézve biztató.

Trifont Gyula, aki a hiányzó Kosztolányi Gábort helyettesítette, élete egyik legjobb játékát mutatva állta meg a helyét, és folyamatosan bizonyítja, hogy helyet követel magának szépen lassan a csapatban. Nagy Szabolcsot ugyan kiállították kétszer is a 104 kg-os centerről, de csak szabálytalan módon tudtak róla gólt dobni, amit csak az utóbbi időben mutatott odafigyelésének, edzésen való munkájának köszönhetünk. Csak így tovább fiúk!

Zubek Levente végre „belőtte” magát 5 góljával reményeim szerint, míg Szabó Boldizsár, amíg engedték a bírók hasznos védő, és begyűjtő munkájával vitte előre a csapatot. Szilágyi Bence a kapuban a hozta azt, amit elvárok minimum tőle.

Rácz Tamás pénteken a nagy akarásban elfelejtette, hogy egymaga nem tudja megnyerni a mérkőzést, akármennyire is akarja. Ezen a mérkőzésen a motorja volt a csapatnak, és korát meghazudtoló góljaival eldöntötte a meccset. A vasárnapi mérkőzésen igazolta, hogy véletlenül nem hívnak be senkit a válogatott keretedzésére. Csapattagként és nem kívülállóként játszott.

Szeretném megköszönni a CSAPATNAK a teljesítményét, és akaratát, amellyel nagyon fontos pontokat hozhattunk megérdemelten haza.

Külön köszönet Koncz Péternek odaadó munkájáért, amivel óriási segítséget nyújt nekem és a csapatnak!

Kategória: Archív