Majdnem minden meccsüket hozták a vízilabdázók

A március 18-19-i hétvégén a KESI vízilabdázói ismét több mérkőzést játszottak, amelyek közül majdnem mindegyik győzelemmel ért véget, ugyanis a 8 mérkőzésből csak 2 végződött vereséggel.

Markovits Kálmán 2004-es Gyermek Bajnokság

AVUS – KESI 3:6

KESI – TATABÁNYA 9:8

A kötelező mérkőzés a legnehezebb, ez ma nagyon érződött a csapaton. Borzasztó játékkal, keservesen nyertünk három pontot az AVUS ellen. A Tatabánya esetében a tavalyi bajnok ellen szálltunk vízbe. Itt már az első mérkőzéshez képest sok mindenben javultunk. Igazi rangadó volt, sok szép góllal, és szépen megoldott helyzetekkel. Végig fej-fej mellett haladva, taktikusan gyűjtöttük be az értékes pontokat. Gratulálok a csapatnak a győzelmekhez! – Gyenes István edző

 

Leány Gyermek Bajnokság

KESI – FVSE 17:3

A fehérváriakkal találkozott a KESI leány gyermek csapata vasárnap a Kecskeméti Fürdőben. Kiegyensúlyozott, szép játékkal a mérkőzés elejétől egészen annak lefújásáig vezettünk. Minden játékos kapott lehetőséget, hogy megmutassa tudását, a kialakított helyzetekben a rátermettségét – Ádám Zsuzsanna edző.

 

Leány Serdülő Bajnokság

KESI – FVSE 10-6

A kissé döcögősen induló serdülő leány mérkőzés a harmadik negyedig szoros eredményt mutatott a helyzeteink pontatlan megjátszása, és figyelmetlenségből elkövetett hibák miatt. A csapat húzó embereinek egyéni megvillanásai és a kapus kiemelkedő védése azonban meghozta a győzelmet – Ádám Zsuzsanna edző.

 

Fiú Ifjúsági Bajnokság

KESI-Honvéd KPS 6:16

Taktikai vereség… Fiatal csapatunk nem tudta végrehajtani az ellenfél speciális zóna védekezése elleni legegyszerűbb feladatokat sem… Sajnos ismét voltak olyan játékosaink, akik már a meccs derekán feladták lélekben! – Merész András edző.

 

Fiú Serdülő Bajnokság

KESI-Honvéd KPS 18:10

Végre egy olyan meccs, ahol nem csak a játék egyes elemei, hanem a sportemberi tartás is dicsérhető mindenkinél! – Merész András edző.

 

Gyermek Bajnokság

Dunaújváros – KESI 21:5

KESI – Komárom 9:4

Erősen tartalékos, betegség és egyéb okok miatt mindössze 7 fős csapat utazott Sopronba, ahol a Dunaújváros ellen a papírformának megfelelő eredmény született. Egy mérkőzésnyi pihenő után került sor a csoport alsóházi rangadójára. A srácok minden tudásukat, erejüket, lelkesedésüket beleadva küzdöttek, fegyelmezetten védekeztek és – fáradtságuk ellenére – egyre magabiztosabb támadójátékot produkáltak. Elismerés illeti a fiúkat helytállásukért, küzdőszellemükért, megérdemelték a sikert! – Jánosi István edző.

Kategória: Archív, Vízilabda