Magyar bajnokit vívtak Siklóson az ifisták

Magyar bajnokit vívtak Siklóson az ifisták

Szombaton rendezték meg Siklóson az ifjúsági Judo Magyar Bajnokságot. A KJC-KESI csapata hét judosával érkezett az eseményre. A hét indulónknak öt pontszerző helyet sikerült összeszednie: egy bronzérmet, három 5., és egy 7.helyezést. Az eseményről Nagysolymosi Tibor edző számol be.

 

Hetedik helyezést ért el Farkas Éva a nehézsúlyú lányok között három mérkőzés után. Évinek még fizikálisan van bepótolni valója, de jó úton halad. Németh Tamás ötödik helyezése biztató legutóbbi versenyzése után. Az év eleji szabályváltozásos zűrzavar után kezd magára találni. Öt mérkőzés leküzdésével erős pontszerző helyre tudott beérkezni a 73 kg-ben. Holló László szintén a 73 kg-os kategóriát képviselte, ahol népes mezőny sorakozott fel. Hat mérkőzést kellett vívnia, ebből négyet meg is nyert. Rosszul indult Laci új éve, magánéleti és közéleti problémái miatt, természetesen ez rányomta bélyegét versenyzésére is. A legutóbbi miskolci verseny után, mostani eredménye erős javulást. Viszont még nincs kint a gödörből, de reméljük hamarosan meg lesz az is. Jó tanulság neki az év eleje.

Cseh Márk 66 kg-os ötödik helyezése várakozásainkon aluli teljesítmény. Márkban meg vannak azok a képességek, amik kellenek egy igazi bajnoknak, még a benne rejlő oroszlán vár a kitörésre. Természetesen nem lehet lebecsülni tetteit, hiszen hat meccset vívott és négyet meg is nyert.

A nap megkönnyebbülését Holló Dániel hozta meg bronzérmével. 81kg-ban versenyző Dani erőnyerőként három meccset küzdött, kettőt meg is nyert. Dani jó passzban van, Miskolcon is látszott rajta, hogy jól koncentrál. Földharcban és állásküzdelemben is egyaránt fejlődik. Fizikumát tekintve még hátrányban van a technikai szintje megfelelő.

Várjuk a folytatást!

 

Gratulálunk az eredményekhez!

Hajár KESI!!!

Képünkön Holló Dániel (jobbról a második)

Kategória: Archív, Judo