Kiemelkedően szerepel a Sportiskola U14-es jégkorong csapata is a bajnokságban

Kiemelkedően szerepel a Sportiskola U14-es jégkorong csapata is a bajnokságban

Kecskemét adott otthont 2020. december 5-én az U14 3X3-as bajnokság déli csoport soron következő fordulójának., amelyen a Kecskeméti Sportiskola Sólymok csapata sikeresen szerepelt és vezeti a bajnokságot.

Szabó István vezetőedző értékelése: Az előző szegedi fordulóban nagyon szoros KESI Sólymok győzelem született a hazai Szeged csapata ellen (8:7). Szeged jégkorong szakosztálya a környék városaiban működő szakosztályok mentor egyesülete, ezért volt értékes ellenük ez a győzelem.

Nagyon készültek a csapatok a fordulóra és már az első mérkőzésen összekerültünk ismét a Szeged csapatával és nagyon meggyőző szép játékkal 9:2-re legyőztük mentor egyesületünk csapatát. A mérkőzésen az edzéseken begyakorolt taktikai elemeket már alkalmazták 14 éves játékosaink és az egész mérkőzésen kondicionálisan is felülmúlták a szegedi csapatot.

A másik két találkozón Szarvas és a Marosi Pengék (Makó) ellen is szépen játszottak játékosaink és esélyt sem adtak ellenfeleiknek. Sikeres fordulón vagyunk túl és magasan vezetjük csoportunkat.

Eredmények:

                        KESI – Szeged 9:2

                        KESI – Szarvas 15:2

                        KESI – Marosi Pengék 12:2

A Déli csoport állása:

            1. KESI Sólymok          18 pont

            2. Szeged                      9 pont

            3. Marosi Pengék          6 pont

            4. Békéscsaba               3 pont

            5. Szarvas                      0 pont

A csapat tagjai:

Szabó Gábor, Molnár Máté kapusok

Kasza Noel, Dobos Lili, Kónya Milán, Tóth János, Benkovics Marcel, Horváth Gergő, Gubicz András, Varga Levente, Ihász Anna, Lantos Dániel, Olajos Balázs.

Kategória: Jégkorong
Címkék: jégkorong, u14