Két győzelem és egy vereség a hétvégi fordulóban!

Két győzelem és egy vereség a hétvégi fordulóban!

Fontos mérkőzéseket hoztunk biztosan.

Szombaton, a Margitszigeten játszott a KESI 98-ban és később születettek vízilabdacsapata a Fradival. Az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot, mert a játék képe alapján szorosabb volt a meccs. A betegségek miatt hiányosan tudtunk csak kiállni erre a mérkőzésre, ahol vérmes reményeink voltak az előzőekben megtekintettek miatt. Sajnos a kisebb fiúk nem tudták még felvenni az úszást az ellenfél játékosaival, ezért nagyon sokszor kaptunk olyan gólokat, ahol a játékos egyedül állt a kapusunkkal szemben, aki jól védett a meccsen.

FTC 15 – 6 KESI 98’

7-1, 3-3, 0-1, 4-1.

Góllövők: Simon Balázs 4, Kálmár Ferenc 2.

A régi nagy rivális Cegléd volt a 96-os csapat ellenfele a Kőér utcában, ahol az első két negyedben még azért volt döntetlen az eredmény, mert idegesen kezdtünk, és sokat hibáztunk. Volt kettő, három olyan átadási hiba, amikor egy pontosabban elvégzett dobással elhúzhattunk volna, de hibáztunk. A helyezkedési hibákra a mérkőzés után, és közben is felhívtam a figyelmet. A harmadik negyedet meghúztuk nagyon, ahol elmentünk ellenfelünktől két góllal, míg a negyedik negyedben már góllal kezdtünk. A mérkőzés utolsó negyedében már a kevesebbet játszó fiatalabbak is lehetőséget kaptak.

Kiemelném a csapatból a 7 gólt elérő Simon Gábort, Nagy Szabolcsot aki ezek után talán elhiszi, hogy lövőerejét jobban ki kellene használnia, Berkes Gergőt, aki 2 gólja mellett nagyon jó passzokat adva segítette a csapatot. Sárközi Viktort is szeretném a kiemeltek közt említeni, mert kétheti betegség után is vállalta a játékot és nagyon hasznosan játszot.

Cegléd 10 – 12 KESI 96’

4-3, 1-2, 2-4, 3-3.

Góllövők: Simon Gábor 7, Nagy Szabolcs 2, Berkes Gergő 2, Trifont Gyula 1.

Vasárnap délután a KESI országos gyermekbajnokságában rendeztünk fordulót Kecskeméten. Itt ismét a Cegléd volt az ellenfél. Nem gondoltuk, hogy a mérkőzés ennyire sima lesz. Elmondhatjuk, hogy szinte ellenállás nélkül dobáltuk a góljainkat, mert sem támadásban, sem védekezésben nem tudtak követni bennünket. Az ellenfelünk a negyedik negyedben tudott először gólt dobni, mikor az eredményjelzőn 15-0 volt az állás. Azt lehet mondani, hogy értékelhetetlen mérkőzés volt az ellenfél miatt.

KESI orsz. 17 – 4 Cegléd

5-0, 6-0, 4-0, 2-4.

Góllövők: Simon Gábor 5, Rácz Tamás 5, Zubek Levente 3, Szabó Boldizsár 2, Trifont Gyula 1, Vida Mihály 1.

Kategória: Archív, Vízilabda