Két érem a Diák A Magyar Bajnokságról!

Két érem a Diák A Magyar Bajnokságról!

Két érmet és egy hetedik helyet hoztak a Diák A Magyar Bajnokságról a Kecskeméti Judo Club-KESI versenyzői.

A szombaton Siklóson megrendezett Országos Bajnokságon Jaksa Ákos második, Cigány Lázár harmadik és Kriminál Áron hetedik helyen zárt.

Jaksa Ákos a 45 kg-os mezőnyben határozottan haladt a döntőig. A döntőben jukós vezetése eltörlése után, ellenfele bizonyult jobbnak. Sajnos sportágunkban gyakran fordulnak elő bírói hibák, ezért célunk egyértelmű fölénnyel győzni, sajnos ebben a helyzetben nem sikerült. Ákos nagyon komolyan veti bele magát a judo munkába, a nyarat keményen végigdolgozta, ennek köszönhető jó eredménye. Lehet most a döntő nem sikerült, de ha hasonló szellemben dolgozik tovább, még sokra viheti – összegezte edzője Nagysolymosi Tibor.

Cigány Lázár 49 kg-ban harmadik helyre futott be. Néhai megingásai mellett, magabiztosan fejlődik, ugyan a nyár közepén mértékletesen edzett, azóta viszont szorgos tagja csapatunknak. Tehetséges fiatalnak tartom, ha megjön az önbizalma, eredményes judos lehet belőle – tette hozzá edzője.

Kriminál Áronnak a nehézsúlyban és Hrabovszky Richárdnak 54 kg-ban nem úgy sikerült a verseny, ahogyan vártuk, de gyermekek révén ez a kép gyorsan változhat.

Versenyzőink oszlopos tagjai voltak a Regionális Csapatbajnokságnak is. Kriminál Áron, Jaksa Ákos, Cigány Lázár is benne voltak a csapatban, mely a harmadik helyen zárt.

Gratulálunk nekik!

Eredmények:
Jaksa Ákos 45 kg 2.hely
Cigány Lázár 49 kg 3.hely
Hrabovszky Richárd 54 kg helyezetlen
Kriminál Áron +66 kg 7.hely

Kategória: Archív, Judo